Euskadi - Catalunya
La reivindicació com a bandera
Natalia Arroyo:
La pluja no acaba amb la il·lusió de les catalanes
Catalunya debuta sota un fort aiguat
Previous Next
La reivindicació com a bandera La reivindicació com a bandera
Natalia Arroyo: Natalia Arroyo: "Hem de celebrar que tothom surt viu d'aquí"
La pluja no acaba amb la il·lusió de les catalanes La pluja no acaba amb la il·lusió de les catalanes
Catalunya debuta sota un fort aiguat Catalunya debuta sota un fort aiguat

Catalunya vol renéixer amb un triomf a Euskadi

La selecció de Natalia Arroyo s'estrena aquesta tarda a Lasesarre

fcf.cat

Després de 15 anys sense una selecció femenina absoluta, Catalunya tornarà a renéixer aquesta tarda (18.30 hores) a Lasesarre (Barakaldo). L'equip ha viatjat aquest mateix matí, en avió, cap a Bilbao i demà encara estarà a la ciutat basca per veure el partit de la selecció masculina a San Mamés.

Natalia Arroyo es mostra molt confiada en la llista de 18 futbolistes amb les quals afronta el partit i així ho va manifestar després de l'únic entrenament que ha fet la selecció catalana per preparar aquest partit: "Les sensacions després de trobar-nos a l'entrenament són molt positives i ens acaben de reafirmar en les sensacions que ja estàvem notant". La seleccionadora catalana ha convocat futbolistes de sis equips diferents, amb domini del Barça (5) i el Valencia (4), seguides per Espanyol i Sant Gabriel, amb tres jugadores cadascuna. Un partit que ningú no es volia perdre, com explicava la jugadora del Valencia, Mariajo Pons: "Crec que quan ens va trucar la Natalia totes vam dir que sí sense dubtar". La blaugrana Vicky Losada, per la seva banda, assegura que afronta "amb molta il·lusió de compartir vestidor amb totes aquestes jugadores" i augura un bon partit: "Totes ens coneixem perquè juguem a la mateixa lliga. Catalunya és un equip jove amb molta qualitat i crec que serà un partit bonic".

La seleccionadora catalana afirma que el d'aquesta tarda "ha de ser un partit atractiu, emotiu i il·lusionant". Arroyo confia plenament en l'actitud que ha vist en les futbolistes que ha cridat: "La intensitat de les jugadores que han vingut és fantàstica" i promet ser competitives: "Catalunya sempre té la responsabilitat de fer el millor futbol possible, d'anar a guanyar però fer-ho amb una proposta ambiciosa i valenta i això anirem a fer a Barakaldo".

La principal dificultat per Catalunya és el seu rival. Euskadi és una selecció amb més recorregut i experiència que està molt més rodada que el nou combinat català. Així ho veu Vicky Losada: "Potser tenen avantatge sobre nosaltres perquè porten més temps juntes". Natalia Arroyo, per la seva banda, tot i ser conscient de la qualitat del rival, afirma que Catalunya serà ambiciosa i que es veurà un partit molt atractiu: "Sabem que tenim davant una selecció molt potent que es va trobant de tant en tant i va fent partits i té una convocatòria de moltíssim nivell. Serem ambicioses i esperem un partit de qualitat i atractiu".

MIRALL DE LES MÉS JOVES
El d'aquesta tarda serà un partit amb molta càrrega emocional per a tot el futbol femení després de tants anys d'absència. Albert Montull, responsable de futbol femení de la FCF, veu la cita d'avui a Lasesarre "molt important pel desenvolupament del futbol femení". Montull es va adreçar a les jugadores en l'entrenament que va fer l'equip la setmana passada i també els hi va recordar la responsabilitat que suposa vestir la samarreta catalana: "Sereu el mirall de moltes joves futbolistes que us prenen com a exemple".

 

Notícies relacionades

Comenta