Més notícies de Opinió

Articles d'opinió per autor

No vulguem córrer, caminar té el seu procés

 

Com un nen petit quan comença a caminar, el nou conjunt 'perico' necessita confiança per anar fent passes. Òbviament caurà, com els hi ha passat a les de Joan Bacardit en aquestes dues setmanes, però això no ha de servir per agafar por i pensar, per exemple, en el que va passar el passat curs. Tot el contrari. Aquestes caigudes han de servir per aprendre i fer-se més forts. A suportar millor les adversitats i a lluitar encara més si és possible per evitar-ho.

Va començar molt bé la temporada, dos triomfs seguits que van fer espantar fantasmes i potser van donar massa ales a un equip que ha millorat molt, però que com diem, encara ha d'aprendre a caminar. A ser fiable i segur. Està en el procés, i caldrà tenir paciència, però cal creure. És fàcil poder desmoralitzar-se, però amb les meves línies d'avui només vull mostrar el meu suport a un equip en el qual aquest any sí que m'ha demostrat que puc creure i que està compromès. Un grup que necessita temps i que amb el pas del temps i sota la tutela de Joan Bacardit, un home de la casa, qui ell mateix s'autodenomina un 'malalt' del futbol, i que pel que es palpa ho dóna tot pel bé de l'equip, això no pot fer res més que anar cap endavant.

Res en aquest món és de color de rosa, ningú regala res i cal lluitar per avançar, però els diré que després d'entrevistar Lauren Florido, nou coordinador del femeni 'perico', em vaig adonar que el club torna a apostar molt seriosament per aquesta secció. Que hi ha molta gent implicada en aquest projecte i amb il·lusió, una cosa inexistent en els últims anys. Per tant, calma, paciència i intentem gaudir tot el que no vam poder la temporada passada. Ara més que mai, quan tot just acaba de començar, cal estar amb l'equip i donar-li un vot de confiança. El meu, ja el tenen. Així que endavant!

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta