Més notícies de Nacional

Duel a mitja taula

Les blaves lluitaran per assolir la cinquena posició a la Lliga davant el Son Sardina

Alberto Fernández

Jornada 24 - 24/04 - 16:00h - Les Comes
  Igualada-Son Sardina  

Després d'assolir la permanència la setmana passada, l'Igualada rep a Les Comes el Son Sardina, equip mallorquí. Ambdós equips es situen a la cinquena i sisena posició respectivament, empatats a 28 punts.
El precedent, però, és favorable a les igualadines, que van guanyar 2-5 a Mallorca després de remuntar un 2-0 en contra, en un gran partit de les blaves. Aquesta setmana, les locals buscaran mantenir els 3 punts a Les Comes per certificar el bon paper que les blaves estan fent en aquest tram final de temporada.

Jordi Torres, l'entrenador igualadí, destaca la voluntat de seguir lluitant per aconseguir quedar el més amunt possible: "Una vegada assolida la salvació matemàticament, jugar sense pressió i a casa són arguments per gaudir d'un bon partit a Les Comes, on esperem guanyar els 3 punts per assolir l'objectiu de la cinquena posició, per acabar en una bona dinàmica la temporada".

Les igualadines vénen amb la moral alta després de guanyar al Seagull per 0-1, i compten amb tot l'equip i amb la portera del juvenil Laia Garcia. El Son Sardina, per la seva banda, també ve amb una victòria a l'esquena després de guanyar al ara ja descendit Cerdanyola per 3-1.

 

Notícies relacionades

Comenta