Més notícies de Nacional

Enfrontament clau per canviar de dinàmica

L'Estartit rebrà el Levante las Planas per disputar una igualada final

Ernesto Aradilla (Futfem.cat)

El Levante és desè amb 18 punts i l'Estartit, dotzè amb 14. Ambdós entrenadors veuen el partit com un dels més importants de la temporada, que els pot permetre canviar de dinàmica i sortir de la zona baixa per poder competir amb més tranquil·litat.
 El tècnic local, Robert Cornfield és optimista: «Penso que acabarem revertint la situació», encara que es mostra més conservador sobre el partit: «Crec que no serà gens fàcil, el Levante és un equip que també porta molts anys i que normalment està a dalt» i afegeix: «Per nosaltres aquest partit és com una final i l'hem d'afrontar com a tal».


El conjunt local haurà d'afrontar aquest difícil tràngol sense la seva portera titular, la Marta Guixeres, que va ser baixa al partit anterior contra el Seagull en una caiguda desafortunada que li va provocar una ruptura de creuats i menisc, i de la qual serà operada al març. Sobre aquest inconvenient, l'entrenador creu que és una llàstima: «És una baixa important que fa que perdem competitivitat en aquesta posició, però la part positiva és que tenim a la Roberta que és una gran portera amb experiència a la categòrica».


El Levante per la seva part encara espera la total recuperació de Sonia Vega i Patricia Saiz.
 Jordi Delgado, tècnic del conjunt planenc, té clar que aquest «és el partit més important» que han jugat fins a la data perquè «és el que marcarà la dinàmica del que queda» i argumenta: «Si aconseguim els tres punts, agafarem una mica de coixí que ens farà estar més tranquils, i aquest és l'objectiu» sentencia Delgado. I, igual que Cornfield, també es manté conservador, sobretot per les dimensions del camp: «És un camp difícil perquè és petit i suposo que ens apretaran a dalt, aprofitant canvis d'orientació suposo i intentaran fer una mica més joc aeri perquè al seu camp les distancies són més curtes i es pot aprofitar molt més que un joc associatiu» raona l'entrenador. Però, després d'un empat amb el Sabadell i una victòria per 4-2 al quart classificat, el Collerense, venen «molt motivades i concentrades» admet el tècnic.

 

Notícies relacionades

Comenta