Més notícies de Nacional

L'Estartit només pensa en sumar

L'equip gironí torna a tenir una nova oportunitat per apropar-se als seus rivals directes -el Sabadell, el Levante Las Planas i el Pallejà- que aquesta jornada tenen un duel complicat

Pedro Salado (Futfem.cat)

Les arlequinades s'enfrontaran al Barça B -segon classificat- i només està un punt per sobre de l'Estartit; El Levante Las Planas haurà de batre's contra el Sant Gabriel -cinquè classificat- per sumar punts als 19 que ja acumulen; i el Pallejà que té els mateixos punts que les seves companyes del Baix Llobregat, es veurà les cares amb l'AEM -sisè classificat-. Tot i això l'Estartit només pensa a sumar, independentment de la resta i intentarà fer-ho a casa de l'Europa, un os dur de pelar.

Robert Cornfield, tècnic visitant, és conscient de la dificultat «és un partit molt difícil, l'Europa és el tercer millor equip de la Lliga ara mateix i serà molt complicat» encara que veu l'equip motivat després de la jornada anterior: «Vam sortir reforçades anímicament del partit contra l'Espanyol, vam fer un bon partit, i tot i no endur-nos més premi, vam donar una bona imatge» explica orgullós. Les seves jugadores estan «animades, amb ganes de jugar el partit» i ell es mostra convençut: «Si juguem amb la nostra millor versió, segur que tindrem opcions de treure alguna cosa positiva» desitja Cornfield que creu que el partit serà «maco de veure» perquè segons ell, el seu rival «intentarà tenir la pilota» però que les seves saben «jugar tant amb pilota com sense». «Tenim les nostres armes, tindrem les nostres oportunitats i les haurem d'aprofitar» diu ferment l'entrenador que afegeix: «Necessitem sumar i estar més a prop de l'objectiu, independentment de si els altres guanyen o perden nosaltres hem de sumar» referint-se als partits dels seus rivals a la classificació.

Per la seva part, el tècnic de l'Europa, Álvaro del Blanco, encara que en aquest partit no es juga cap posició a la taula, també vol sumar i no es confia de la classificació: «No ens en podem refiar perquè elles estan en una posició perillosa i sempre han estat un equip molt competitiu, que lluita cada partit, pel que serà un partit difícil» preveu el tècnic que afegeix: «Imagino que vindran a pressionar-nos amunt, a jugar directe, buscaran accions de pilota aturada que és on són més perilloses i bé nosaltres intentarem defensar això, portar el pes del partit i intentar jugar al seu camp». Per fer-ho, Del Blanco no podrà comptar amb Pili ni 'Kaky' que igual que el mateix tècnic, estan sancionades. I l'Estartit visitarà el barri de Gràcia sense la portera Marta Guixeras i la Martina Caceres que segueixen lesionades.

 

Notícies relacionades

Comenta