Més notícies de Nacional

L'Estartit incorpora dues jugadores al temps de descompte

Els nous fitxatges venen per feina des de Saragossa i ajudaran al conjunt gironí a complir el seu objectiu

UE L'Estartit

A falta de 6 partits (18 punts) l'Estartit segueix amb la seva lluita particular per a la salvació i aprofita que Maria Fernández i Bárbara Gallego venen al poble costaner per treballar ara que comença la temporada d'estiu, per incorporar-les a la seva plantilla.

Aquesta temporada no estaven jugant enlloc, no van poder compaginar-ho amb la feina i els estudis, i ara estan molt contentes amb l'acollida de l'equip: «L'equip i el cos tècnic són molt simpàtics, ens han acollit molt bé i ens han tractat com a una més des del minut 1», explica satisfeta Maria que es mostra sorpresa per la mala situació de l'equip: «Tenen un nivell molt alt, la veritat és que no es mereixen ser on són, cadascuna aporta i són totes jugadores molt completes». Ella és una jugadora clarament ofensiva: «Pot jugar de mitja punta, punta, a les bandes, és una jugadora molt versàtil» la defineix el seu nou entrenador.

I la Bárbara, en canvi és defensa, més concretament lateral i entén perfectament la situació de l'equip: «També hem passat per això i a ningú li agrada, queden sis partits i cadascun és una final» descriu l'aragonesa.

Robert Cornfield, el tècnic, diu que aquests fitxatges els venen «de fabula» i explica: «Aquesta setmana ja han començat a entrenar i aquest diumenge ja podran jugar» i creu que eren «reforços necessaris» i que els ajudaran: «Estem en unes circumstàncies difícils, pel que fa a la plantilla i el nombre de jugadores, són dues noies que segur que ens aportaran frescor i competitivitat, cosa que ajudarà que pugi el nivell de l'equip aquestes últimes jornades» diu esperançat l'entrenador. Ara només queda per veure si serà suficient el temps de descompte de la competició perquè l'Estartit, amb les seves noves incorporacions, aconsegueixin el seu objectiu: la permanència.

 

Notícies relacionades

Comenta