Més notícies de Nacional

El Pallejà torna de vacances amb els deures fets

La Segona Divisió ha descansat dues setmanes, però el Pallejà no ha perdut el temps i ha aprofitat per preparar-se

Pedro Salado (Futfem.cat)

Primer hi va haver una aturada de seleccions, i després la Setmana Santa, ara només queden dues jornades que són clau pel Pallejà, i és per això que no ha volgut descansar massa: «Vam jugar la setmana passada un partit amistós i vam entrenar dilluns que era festa, vam entrenar dimecres i divendres, és a dir que els deures estan fets. Estem llestos per competir i espero que per guanyar» afirma Xavi Barreda, el tècnic del conjunt del Baix Llobregat que resta a 1 punt de la permanència marcada pel Sabadell, qui es veurà les cares amb l'Estartit que es troba 2 punts per sota del Pallejà.

L'Europa per contra, ha descansat més, la seva lluita ja gairebé ha acabat perquè és quart a 6 punts de l'Espanyol que és tercer, així que «ja no aspira a promocionar» i també es troba a 6 de l'Igualada que és cinquè. Però hi ha una cosa que encara les motiva: «És un dels equips que més ens costa perquè entre l'any passat i aquest, encara no les hem guanyat» argumenta el tècnic local, Álvaro del Blanco. La temporada anterior, el Pallejà es va endur els dos partits, el primer per 2-0 i el segon per 0-1, i el partit d'anada d'aquesta temporada van empatar a 1, cosa per la qual l'entrenador de l'Europa diu ser conscient de la dificultat: «Serà un partit molt difícil i estem amb ganes d'afrontar aquest repte de guanyar-les per primer cop, sent conscients que malgrat la diferència de posicions és un equip que ens costa molt» raona Del Blanco, qui sospita que serà un partit «com el de l'anada» en el qual hi haurà fases de tot tipus: «Trams de partit en els que ens vindran a buscar per la necessitat que tenen de guanyar, però en general esperaran en zona 2 a l'inici del partit amb línies juntes com sempre fan i intentaran robar la pilota i sortir ràpidament a la contra», augura el tècnic. Del Blanco espera «portar el pes del partit i moure la pilota amb tranquil·litat fins a trobar un espai per on atacar».

Barreda, per la seva banda, es desfà en elogis cap a les seves rivals: «És un equip amb molt potencial a dalt, amb jugadores com Clara i Chamorro, sabem que tenen molt de dinamisme, molta velocitat i és una cosa que haurem de tenir molt en compte». El tècnic assegura que tem les transicions del rival: «Crec que el que hem de fer és evitar aquestes transicions tan ràpides que són capaces de fer», i sorprenentment, el seu rival d'àrea tècnica opina el mateix d'elles: «Els moments en què perdem pilota seran els més importants perquè haurem d'intentar recuperar al més aviat possible perquè no puguin contraatacar-nos».

Ambdos entrenadors patiran el moviment de les seves banquetes per diferents baixes. El Pallejà no podrà comptar amb la portera Elena que serà fora, però convocarà Noe Ginés, del Juvenil, que retorna a la convocatòria després d'una lesió; Margot és baixa per sanció; Mireia Mateos es dubte per unes molèsties físiques que arrossega; i Carla Farré, que ha entrenat amb normalitat després d'un trencament fibril·lar contra l'Igualada, podrà entrar finalment a la convocatòria. L'Europa, per la seva banda, segueix sense comptar amb 'Kaky' per una ruptura de fibres que va patir fa unes tres setmanes i tampoc amb Zaira que pateix un fort esquinç al bessó.

 

Notícies relacionades

Comenta