Més notícies de Nacional

Final cruel pel Pallejà

El conjunt del Baix Llobregat aguanta el marcador a zero fins a l'últim sospir, però acaba perdent un punt valuós

Fran Capell (Futfem.cat)

Les últimes jornades de Segona Divisió no poden estar més emocionants. Amb quatre equips disputant-se dues places de salvació i a falta d'un partit, no hi ha res segur. L'Estartit i el Sabadell s'han repartit els punts, les gironines segueixen en penúltima posició amb 23 punts; el Pallejà tampoc s'ha mogut a la classificació i continua amb 24 punts; i empatats a 26, salvats de moment, es troben el Levante Las Planas que ha perdut contra el Barça B i el Sabadell.

L'Europa no s'hi jugava res excepte l'honor de guanyar un equip que, fins al moment, no havia aconseguit batre, però no els hi ha sigut gens fàcil. Fins al minut 93 han hagut d'esperar per fer seva la victòria, gràcies a un gol de Pili Porta. La jugada ha començat a cuinar-se des de darrere, movent la pilota, «Clara l'ha agafat en banda dreta, ha centrat i Pili ha entrat en diagonal, ha controlat i ha creuat» l'esfèric per enfonsar-lo a la xarxa del Pallejà i enfonsant així les seves aspiracions. Les locals «han portat la iniciativa i el pes del partit» seguint el pla del Pallejà que pretenia «guanyar-los les esquenes quan tinguessin errades en zona de creació», però tot i tenir un parell d'ocasions força clares, no ho han aconseguit.

Barreda, el tècnic visitant, analitza els perquès de la derrota: «La primera part ha sortit molt bé, no les hem ficat, però hem tingut dos de molt clares, i a la segona part ens hem quedat massa enfonsades al darrere. Ens ha faltat una mica d'energia» i afegeix: «Potser l'Europa ha corregit algunes coses i ha estat més fiable amb els seus atacs. El perill més important que ens han ocasionat ha estat a pilota aturada, als corners sobretot. Cada vegada donaven més sensació de perill i en 2 o 3 ocasions que han tingut han acabat ficant una al últim moment» resumeix el tècnic que sap que la salvació «ja no depèn només» d'elles.

Álvaro del Blanco, l'entrenador de l'Europa, ha vist el partit tal com s'esperava: «Elles esperant, organitzades al seu camp. Nosaltres hem portat la iniciativa, intentant parar els seus contraatacs». Assegura estar satisfet i declara: «Ens mereixíem guanyar, ha sigut cruel per elles perquè, encara que nosaltres mereixíem guanyar pel que havíem fet, elles no es mereixien perdre tampoc. Han estat tot el partit juntes, crec que ara mateix és un dels millors equips de la Lliga. Com juguen juntes com a equip, com se sacrifiquen ajudant-se unes a les altres. Per mi és un dels millors», les elogia el tècnic rival que per fi pot dir que han guanyat al Pallejà.

 

Notícies relacionades

Comenta