Més notícies de Nacional

Última oportunitat

El Pallejà ha de guanyar sí o sí i esperar que Levante Las Planas o Sabadell ensopeguin

Pedro Salado (Futfem.cat)

Diumenge a les 12 comencen els 4 partits que seran definitius per tancar la llista d'equips que continuaran l'any que ve a la Segona Divisió. 90 minuts que es faran eterns per les jugadores, entrenadors i afició del Levante Las Planas, el Sabadell, el Pallejà i l'Estartit. 90 minuts no aptes per a cardíacs, però que segur seran un gran espectacle d'emocions.

El Pallejà rebrà el Collerense -sisè classificat- al Municipal, optimistes per la segona volta que està fent el seu rival. A la primera volta, de 13 partits que van disputar, en van guanyar 8, empatar 1 i perdre 4; i a la segona porten la meitat de victòries, els mateixos empats i 7 derrotes. I comptant que a l'anada el resultat va ser de 3-0, el tècnic del conjunt del Baix Llobregat no sap a què pot ser deguda aquesta davallada: «El Collerense ha sigut un dels equips que més ens ha agradat, però també és veritat que a la segona volta ha fet una petita davallada. No en sé els motius, però és veritat que a la primera volta i en general en tota la Lliga, ha estat un dels pocs equips que ens ha guanyat amb més fermesa» confessa Xavi Barreda.

Tot i la derrota de la setmana passada contra l'Europa, per 1-0 en l'últim instant de partit, Barreda veu l'equip amb confiança: «Ara mateix l'equip hauria d'estar molt tocat, però està amb confiança. No només perquè es va perdre a l'últim segon del partit, sinó perquè les ocasions més clares i evidents per haver guanyat el partit van ser nostres. Encara que nosaltres els hi donéssim la iniciativa i la possessió en elles» argumenta l'entrenador que es mostra optimista: «Si portem a terme el pla idoni, estarem preparades i tindrem les nostres opcions per guanyar» adverteix Barreda.

El tècnic segueix sense disposar de tota la seva plantilla. Recupera a Margot que havia estat baixa per sanció i en principi torna a comptar amb Helena a la porteria, però perd dues peces clau: Elba, que es va lesionar al final de l'últim partit i Olga Castaño, que a causa d'un accident domèstic pateix un esquinç força greu. Sigui com sigui, aquesta és l'última bala que es podia guardar el Pallejà a la recambra amb la qual espera encertar diana i que els seus rivals tinguin menys punteria.

 

Notícies relacionades

Comenta