Més notícies de Nacional

Per la porta gran

El Pallejà que perdia a la primera part, s'ha fet fort a la segona gràcies als resultats dels rivals directes

CF Pallejà

La cosa no ha començat bé per l'equip de Xavi Barreda que cap al minut 15 ja perdia per 0-1: «S'han avançat amb una errada més nostra que encert seu, perquè no hem continuat amb la marca. Ens han guanyat l'esquena en una acció a pilota aturada i s'han avançat» resumeix el tècnic que volia plantejar un partit com el de l'Europa: «A veure si prenent les esquenes podíem fer mal». Tot i que seguidament Carla Martínez ha tingut un mà a mà contra la portera rival, que ha acabat llençant fora, no han aconseguit generar gaire més perill. Encara que el Collerense tampoc.

Així han marxat a vestidors, amb un resultat que no els valia per salvar-se, però ha estat determinant poder veure el resultat del Levante Las Planas que en aquell moment perdia per 2-0 i estava amb una jugadora menys: «Ha sigut una injecció de moral. Els hi he dit que ja estava, que ja no podíem estar pendents del que fessin les altres, perquè allò ja ho teníem. Tornàvem a dependre només de nosaltres», el canvi ha estat radical perquè les locals han vist que ho tenien tot a favor: el vent, el públic i la motivació, a més d'alguna modificació tàctica que ha acabat fent efecte. Era un ara o mai, i com si es tractés d'un miracle, han acabat remuntant el partit amb dos gols a pilota aturada, assignatura pendent pel conjunt del Baix Llobregat: «El primer gol l'hem estat treballant tota la setmana i no ha sortit cap, i avui al partit a la primera» explica sorprès i satisfet Barreda. De cap ha entrat sola Marina González per rematar a plaer i empatar el partit al minut 6 de la segona part. Ha segellat Margot en un altre córner també penjat al segon pal al minut 18. I quan faltaven 10 minuts, ha sentenciat Carla Martínez amb el 3-1 definitiu després de fer una vaselina a la portera en un u contra u.

Els últims minuts han sigut força tensos, el Collerense assetjava la porteria de Sheila, el públic no sabia si mirar el mòbil o el partit i l'arbitratge no ha ajudat gaire. Barreda ha estat expulsat per recriminar a l'àrbitre una amonestació a Carla Farré a l'hora de retirar-se del camp en el seu últim partit amb el Pallejà. Pocs minuts després també ha fet fora un altre integrant del cos tècnic local i s'han afegit 5 minuts que semblaven 10. Quan finalment ha sonat el xiulet final del partit ja tothom ha respirat tranquil. Han començat les abraçades, els càntics, les fotografies i les felicitacions que es repetiran durant tot el dia: «L'equip ha marxat a celebrar-ho i després ho celebrarem tots junts, el dia es farà una mica llarg» declara entre riures l'entrenador que marxa de casa -Barreda ja ha anunciat que no continuarà al capdvant de l'equip- per la porta gran.

Ara, toca celebrar-ho, però poc els duraran els festejos perquè ja hauran de començar a preparar-se per la Copa Catalunya: «L'anàvem a jugar si o si, però clar, ara ho fas amb la motivació de la permanència i en aquestes dues setmanes prepararem el primer partit i començarem a treballar per la temporada vinent» conclou el tècnic.

 

Notícies relacionades

Comenta