Més notícies de Nacional

Líders amb pressió zero

Després d'endossar 4 gols al Peña Ferranca i guanyar al poderós Europa, l'AEM espera seguir sumant contra el Pallejà

Pedro Salado (Futfem.cat)

Dues setmanes porten preparant el partit les lleidatanes, però també el conjunt del Baix Llobregat, ja que el cap de setmana anterior es va descansar. L'AEM ho ha fet com a líder amb ple de punts, 6 de 6, després de guanyar al recent ascendit Peña Ferranca a la primera jornada amb un contundent 0-4 i al dificilíssim Europa per 1-0 a la segona. Per la seva banda, el Pallejà es troba a mitja taula amb el 50% de punts, un guanyat i un perdut, amb el mateix resultat -2-1- contra altres dos nouvinguts a la categoria, l'Sporting de Mahón amb el que va guanyar, i el Pardinyes, contra qui va perdre.

Tot i això, el conjunt d'Arnau Estruch ha presentat una evolució en el joc que fa estar content al seu tècnic, tal com explica el seu director esportiu, Víctor Esteban: «Pel que fa al joc estem molt contents de com van anar els dos partits i ara ja comptem amb totes les jugadores que s'han anat incorporant i ens trobem amb bones perspectives» descriu el dirigent qui afegeix: «Al final al futbol pots guanyar o perdre, però el que volem és seguir construint l'equip» assenyala. El responsable esportiu del club del Baix Llobregat coneix bé el seu pròxim rival: «L'AEM és un gran equip, està molt treballat, té moltes variants tàctiques, molta capacitat de lluita, és molt complet, un dels millors equips de la categoria» resumeix Esteban, que entra més en detall: «Sabem que poden variar la forma de jugar, tenen molta capacitat tècnica, tàctica i física» i espera del Pallejà: «Fer el nostre joc, construir des de la nostra identitat i intentar desenvolupar el millor joc possible».

Per la seva banda, l'entrenador de l'AEM, Dani Rodrigo, no vol pensar més en la important victòria de la darrera jornada: «El passat, passat està. Ara toca pensar en el Pallejà, intentarem treure el màxim de punts possible, però amb pressió zero» assegura el tècnic, encara que coneix bé el rival i el veu complicat: «El coneixem força bé perquè vam estar des de Preferent amb ells. És un equip ben treballat, que defensa molt bé i serà molt complicat» augura Rodrigo que imagina que «tots dos equips intentaran imposar el seu estil i el que estigui més encertat i aprofiti més ocasions, és el que s'emportarà el partit» sentencia l'entrenador lleidatà que no vol pensar més enllà d'aquest partit.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta