Més notícies de Nacional

El Pardinyes vola en busca dels tres punts

Les de Lleida s'enfrontaran aquest diumenge al Son Sardina amb l'objectiu de seguir sumant

Fran Capell (Futfem.cat)

Les noies del Pardinyes, debutants a la Segona Divisió, es desplacen per primer cop a les illes amb un objectiu clar: sumar. David Viñes, entrenador de les lleidatanes, és conscient del contratemps que pot suposar el desplaçament i és per això que l'equip ja és a Mallorca, on passarà la nit: «Les jugadores no estan acostumades al desplaçament a les illes, i el desplaçament i l'organització que comporta, compliquen una mica més les coses i potser ens pot afectar una mica. És per això que marxem un dia abans i fem nit a Mallorca, per tal de superar aquests contratemps».

Les catalanes arriben a aquest partit amb 4 punts a la classificació, 3 d'ells aconseguits gràcies a una victòria davant el Pallejà, i l'altre, a la darrera jornada, aconseguit un empat a l'últim minut davant l'Espanyol B, l'equip líder a la classificació. «Estem molt satisfets per haver aconseguit treure-li 1 punt a l'Espanyol, que és un dels millors equips de la Lliga, i aquest punt ens va bé després d'aquest inici tan dur per no estar enfonsats a la classificació», destaca l'entrenador lleidatà.

El Son Sardina, per la seva banda, compta amb 6 punts a la classificació i amb uns registres golejadors que criden l'atenció: les mallorquines, en els 4 partits jugats, han marcat tan sols un gol, però no n'han encaixat cap, la qual cosa els ha permès aconseguir una victòria i 3 empats i ja sumen 6 punts. D'això, n'és conscient Viñes, que planteja aquest partit de forma optimista i amb confiança per poder aconseguir puntuar: «Arribem al partit amb totes les jugadores disponibles i intentarem plantejar un partit seriós, sabent que qualsevol gol pot decidir un partit. El Son Sardina no ha rebut encara cap gol i només n'ha marcat un, amb la qual cosa esperem un partit molt dur i molt treballat, i sabem que si cometem pocs errors, ens el podrem endur».

L'entrenador lleidatà valora aquest primer mes de debut a la Segona Divisió, conscient que és una categoria complicada, però content per la feina que està fent el seu equip: «La Segona Divisió és una categoria molt dura, on hi ha pocs errors i tots els equips tenen coses molt bones, i costa molt guanyar punts. De quatre partits n'hem tret 4 punts. És difícil, però estem intentant adaptar-nos i sumar 3 punts més diumenge».

 

Notícies relacionades

Comenta