Més notícies de Nacional

De tu a tu

Després de treure's de sobre alguns dels equips més complicats de la competició, Sant Gabriel i Seagull es veuran les cares al Ruiz Casado

Manel Expósito (Futfem.cat)

Tots dos equips han començat la Lliga amb un calendari difícil d'iniciar, el Seagull al primer partit ja es va enfrontar al Barça i al segon a l'Espanyol, amb els que va empatar i perdre respectivament, però amb bons resultats i millors sensacions. Igual que a Mallorca contra el Son Sardina que tot i l'empat a zero, es va fer un bon partit, i per acabar-ho d'adobar la darrera jornada va obtenir un molt bon resultat contra el Levante Las Planas. Per altra banda, el Sant Gabriel va jugar el primer partit contra l'Espanyol que va ser superior al conjunt de Sant Adrià del Besòs. Tampoc va poder sumar contra el Son Sardina, però si contra el Levante amb un punt, encara que amb resultats força ajustats i amb «falta de definició» segons Toni Camacho, el seu tècnic.

Després d'un inici difícil, tant un com altre, esperen un partit difícil: «Serà complicat, i més a casa seva. És un equip que fa tres temporades estava a primera, tenen jugadores que a nivell individual tenen una qualitat molt gran que poden determinar un partit en qualsevol moment i realment serà molt complicat» augura el tècnic visitant Jordi Ferrón que assegura que aniran «amb moltes ganes i il·lusió» i esperant que serà «un partit de tu a tu». «És un equip que li agrada tenir la pilota, té jugadores per fer-ho i nosaltres igual, cada vegada ens trobem més còmodes amb la pilota i hem anat evolucionant. Crec que serà maco i l'equip que aconsegueixi imposar el seu joc tindrà moltes possibilitats de guanyar el partit» presagia l'entrenador del conjunt de Badalona.

El Sant Gabriel també ha tingut un inici complicat, no s'ha trobat al Barça la primera jornada, però si a la resta. A més de no haver pogut jugar la setmana passada contra l'Igualada -partit ajornat per la situació política que està vivint el país- ni entrenar dimarts pel mateix motiu, l'entrenador visitant admet que «potser no ha sigut la millor preparació», però no li dóna més importància i imagina que al partit de diumenge «la iniciativa la intentaran portar elles, tot i que tenen una jugadora de referència davant i a vegades juguen una mica més directes, però ells sortiran per donar continuïtat a la victòria de la setmana passada», victòria que ha estat una injecció de «moral» per l'equip de Jordi Ferrón per seguir amb la competició després del difícil, però fructificant inici.

 

Notícies relacionades

Comenta