Més notícies de Nacional

Pissarres paral·leles

Dos dels equips més forts de la categoria de plata es tornen a veure les cares amb alguns canvis tàctics respecte a la temporada anterior

Xavi Garcia (Futfem.cat)

El Seagull fa dues campanyes que és protagonista del grup català de Segona Divisió, a les anteriors havia interpretat un paper d'actor secundari, a dalt de la taula, però sense centrar totes les mirades. Aquestes dues temporades ha jugat fase d'ascens a Primera Divisió i ha plantat cara a grans clubs. Darrere d'aquest èxit hi ha molta pissarra, tal com descriu l'entrenador de l'igualada, Jordi Torres, el seu rival d'aquest cap de setmana: «El Seagull és l'equip amb les idees de joc millor definides de la categoria i les seves jugadores ho interpreten a la perfecció» assenyala el tècnic que analitza el joc del conjunt rival: «En els darrers anys s'ha caracteritzat per ser un equip amb un joc molt directe, però aquest any ha evolucionat. Aposten més per tenir un control, arran de què els rivals, coneixedors d'aquest estil directe han començat a tancar-se enrere, generant una nova situació que fins ara no s'havia donat i que ha obligat el Seagull ha canviat de tàctica» resum Torres que veu al conjunt badaloní com «el rival a batre de la categoria».

Paral·lelament a aquest canvi de model de joc que explica Torres, l'Igualada també ha fet canvis en aquest sentit: «Aquest any estem treballant per dominar més el control del partit. Els darrers anys anàvem fent un joc molt directe, però amb les noves incorporacions hem d'anar cap a un model de voler tocar i portar la iniciativa» raona el tècnic del conjunt de l'Anoia.

El model anterior, Jordi Ferrón, l'entrenador de les gavines, se'l coneix prou bé: «L'Igualada és un equip que defensa molt bé, l'any passat ja ens va costar molt. Defensa molt bé en equip i després té molt bona sortida a l'atac amb les tres davanteres que són molt perilloses. Acumulen molta gent a la zona de pilota i quan recuperen tenen molt bona sortida amb les extrems que són molt ràpides», dibuixa Ferrón que sap que el conjunt rival «s'ha reforçat molt bé» a més de tenir «una gran base de l'any passat». Ara tocarà veure si els esquemes que imaginen tots dos tècnics s'acabaran traslladant al camp o quedaran a la pissarra.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta