Més notícies de Nacional

En terres de ningú

Igualada i Pallejà ocupen la vuitena i novena plaça respectivament amb només 2 punts de diferència però aïllats de la resta

Samu Hernández

Tot i que no sembla haver-hi gaire en joc, ja que hi ha força marge de punts en posicions superiors i inferiors dels dos, amb l'Igualada que suma 24 punts i està 5 per sota del Son Sardina que és setè i el Pallejà amb 22, li treu 4 punts al Sant Gabriel que és desè, pels dos equips és un partit molt important. Tots dos equips porten dinàmiques semblants, però les ambicions d'uns i altres no són les mateixes.

El Pallejà que juga a casa, on només ha perdut 4 partits, ja va passar la seva mala ratxa durant la primera volta, en la qual només va aconseguir 10 punts. Ara sembla que la segona volta és una altra pel·lícula. En només 6 jornades ja han superat els punts que van aconseguir durant tota la primera volta, 12 punts. Però no només han canviat els resultats, ni l'entrenador, el joc també ho ha fet: «Tot l'equip està jugant molt solidari, les jugadores cada vegada estan més intel·ligents al camp, l'esforç que es fa durant els 90 minuts és exemplar i això fa que la segona volta estigui sent molt bona» assegura Victor Esteban, el tècnic del conjunt roig-i-negre del Baix Llobregat, tan bé veu Esteban al seu equip que no dubta en afirmar que: «Crec que en aquests moments som l'equip que està en millor forma de la lliga» i ho argumenta posant com a exemple el partit de la jornada anterior: «La setmana passada va ser molt maco perquè l'Europa venia invicte i nosaltres en els primers 20 minuts els vam fer el 2-0, perquè vam tenir l'actitud correcta en iniciar el partit i crec que demostra que no són només els resultats sinó també el joc» raona el tècnic que rep a l'Igualada sense saber quina serà l'estratègia del rival, o bé «com ho va fer contra el Seagull» –a qui va guanyar- «més replegades, o de tu a tu». Sigui l'opció que sigui, Esteban pensa que: «Hem d'estar preparats per les dues opcions, sabem que és un equip molt pràctic que juga de forma molt intel·ligent i hem d'intentar adaptar-nos a les possibles variacions que tingui el partit» descriu l'entrenador local.

L'Igualada, també ha passat la seva mala ratxa, molt semblant a la del Pallejà, després de sis derrotes consecutives i un empat, ara també a la segona volta, el conjunt de l'Anoia sembla haver-se refet i estar canviant aquesta dinàmica, tant és així que tot i perdre contra l'Europa, a la resta de jornades ha sumat els tres punts, fins i tot la setmana anterior contra el líder, el Seagull. Jordi Torres, el seu tècnic ratifica aquest canvi de l'equip: «Ja es va veure un canvi quant a dinàmiques de joc després de les festes de nadal, ja es va veure un millor equip que és el que anàvem buscant, sembla que els resultats ens estan acompanyant» observa l'entrenador visitant que veu complicat l'enfrontament al Fernando Muñoz Carrasco: «Condiciona molt el seu camp, no se'ns dóna gaire bé, sobretot en els últims anys. És un camp molt complicat, elles sumen molts punts allà, costa jugar, no són Les Comes, és un camp molt més petit que el nostre, a més jugues al vespre. El trobo un camp peculiar on sempre ens ha costat treure alguna cosa positiva, així que serà un partit que s'haurà de treballar molt» admet Torres que veu aquest partit i el proper determinants: «És un partit molt important perquè és un rival de la nostra lliga, com el de la jornada que ve, i encara matemàticament salvades no estem i ara els equips de baix estan sumant punts, encara no estaria res fet» opina l'entrenador de l'Igualada que segueix: «Per tant, ara tenim dos partits de la nostra lliga, que s'han de guanyar si o si, de moment l'equip els duels directes contra aquests equips els està traient bé i esperem que aquesta setmana sigui així també» conclou Torres.

En dinàmiques, en el joc i en posició, el Pallejà i l'Igualada són força semblants, però l'objectiu de tots dos és ben diferent. Mentre que l'Igualada mira cap a baix, i pensa indirectament en la salvació, el Pallejà no es conforma i mira cap amunt: «El que volem és demostrar-nos com a grup que som un equip de mitja taula cap amunt, per no dir d'amunt, el que passa que fins ara no hem començat a estar en aquest nivell als resultats» considera Esteban i afegeix «Ara cada jornada que queda és per demostrar-nos que som un equip de dalt de taula i guanyar a l'Igualada ens ajudaria a consolidar-nos a la mitja taula i començar a tirar cada vegada més cap amunt» resol el tècnic del Pallejà.

 

Notícies relacionades

Comenta