Més notícies de Nacional

L'Igualada troba la seva millor versió

Jordi Torres: «Dels tres anys que porto aquí, potser és el partit que estic més content de la manera que he vist a les jugadores dins del camp»

Samu Hernández

Després de mitja temporada intentant adaptar el joc de l'equip als perfils de les seves jugadores, l'Igualada comença a entreveure el que venia buscant. Ho ha fet a domicili contra el Pallejà, en un partit psicològic marcat pels minuts i les situacions dels gols. Abans que el conjunt de l'Anoia pogués agafar ritme de competició, al minut 7 s'ha avançat el Pallejà a partir d'una jugada de córner de la mà de Samanta Lozano aprofitant la «passivitat defensiva» de les blaves: «Elles han sortit amb un pèl d'intensitat més que nosaltres i el gol ve d'una errada de marcatge i de la passivitat de la nostra defensa» descriu Jordi Torres, l'entrenador visitant que ho argumenta: «Ha rematat una jugadora, s'ha quedat la pilota morta dins l'àrea petita i ha tornat a rematar una altra. Hem estat molt passives i aquesta ha estat la dinàmica de l'equip durant aquests primers minuts» assenyala el tècnic.

Tot i això, el conjunt de Torres no ha abaixat els braços sinó que ha persistit en la idea de jugar, fet que l'ha acontentat enormement: «Dels tres anys que porto aquí, potser és el partit que estic més content de la manera que he vist a les jugadores dins del camp» confessa i afegeix: «L'hem tingut molt, l'hem portat d'un cantó a l'altre, ens hem posat a camp contrari a jugar, així que molt bé» admet Torres.

El Pallejà creia que ho tenia tot controlat, tot i no acabar de trobar-se còmode amb la pilota: «Ha sigut una primera part força controlada, ja que hem fet el gol d'ora, tot i que no estàvem fent el millor joc, avui no hem estat molt fines amb pilota, però més o menys estava controlat» opina l'entrenador del conjunt roig-i-negre, Victor Esteban que prossegueix: «L'Igualada ens ha sorprès perquè pensàvem que aniria a jugar més de tu a tu i ha jugat mig replegat. Nosaltres potser en fer el gol molt d'hora hem perdut una mica el ritme» creu el tècnic que ha acabat marxant al descans amb una altra sorpresa. Al minut 44, l'extrem dret de les visitants ha iniciat una progressió per banda fins a arribar a l'àrea, on ha efectuat la centrada que ha guanyat l'esquena a una central, amb la mala pota que en un mal refús ha acabat la pilota dins la porteria del conjunt del Baix Llobregat.

S'ha arribat al descans amb un empat a u, però el Pallejà no ha abaixat els braços i ha sortit els primers 20 minuts de la segona part amb més confiança. L'Igualada per la seva part, ha seguit proposant i creant ocasions fins que al minut 57 s'ha servit d'una contra per fer el segon, el gol de la victòria a partir d'una molt bona jugada individual de Marina Salanova en un u contra u al que li fa el barret a la portera i només li cal empènyer l'esfèric dins la xarxa local: «Els primers 20 minuts hem sortit bé, hem començat a tenir el control i semblava que anàvem a tenir el partit de cara, però amb una pilota llarga, la davantera en un u contra u amb la portera acaba marcant» es lamenta Esteban que ha vist com se li ha anat escapant el partit minut a minut: «A partir d'aquí ens han vingut els nervis i no hem tingut el control, ho hem intentat i hem fet esforços. Però elles han agafat molta confiança, s'han sentit més còmodes, han tirat d'ofici i nosaltres ho hem intentat però ja hem perdut una mica la claredat d'idees, i ja hem anat una mica a la desesperada» raona el tècnic local que espera que avui l'equip hagi après una lliçó molt important: «Hem d'aprendre com equip que no sempre ens anirà el vent a favor i quan es posen les coses en contra hem de seguir mantenint la sang freda, lluitant igual però mantenir sempre la sang freda» apunta l'entrenador local que felicita al conjunt rival: «Felicitar a l'Igualada perquè ho han fet molt bé, han fet la seva feina, han estat compactes i s'han anat creixent a mesura que passava el partit» acaba.

 

Notícies relacionades

Comenta