Més notícies de Nacional

Duel per la sisena posició

L'Europa rep a casa al Son Sardina amb l'objectiu de retrobar-se amb la victòria i de mantenir el sisè lloc a la classificació

Sandra Dihör (Futfem.cat)

Europa i Son Sardina es veuran les cares aquest diumenge a dos quarts de dotze al Nou Sardenya, en un partit clau per aconseguir la sisena posició a la classificació. Fins avui és l'Europa qui, amb 34 punts, ocupa aquesta sisena plaça, i haurà de puntuar davant el Son Sardina, que ocupa la setena posició amb 32 punts, si la vol seguir ocupant.

El partit d'anada entre Son Sardina i Europa va acabar amb empat a 3, un empat que va aconseguir el Son Sardina al minut 94 i que va deixar a l'Europa tocat. «El partit d'anada ens va deixar molt mal regust», explica Cristian Aleza, entrenador de l'Europa. «Anàvem guanyant 1 a 3 i el Son Sardina ens va empatar al minut 94 a base de jugades a pilota parada i accions travades. Tenim aquesta espina clavada des d'aquell partit i ens la volem treure demà al Nou Sardenya».

Per poder treure's l'espina clavada, les jugadores de gràcia han estat treballant durant tota la setmana els aspectes claus per superar el Son Sardina. «Sabem que el Son Sardina és un equip molt vertical, que busca un joc molt directe buscant la referència de Tània, que és molt perillosa i tècnica. Dominen molt bé el joc aeri, i són un equip molt agressiu i intens», destaca l'entrenador escapolat. Per aconseguir la victòria, explica Aleza, l'equip buscarà «defensar en zona alta, pressionar el seu desplaçament per evitar que llancin pilotes a l'espai, i tenir profunditat a l'esquena. Haurem de buscar la nostra millor versió».

Amb aquest partit, l'Europa vol mantenir la sisena posició i també retrobar-se amb la victòria i amb les bones sensacions, ja que les barcelonines fa 3 jornades que no sumen punts: «Acumulem 3 derrotes consecutives, però hem estat tenint bones sensacions: la setmana passada vam tenir bones sensacions durant la segona meitat. L'objectiu és aconseguir aquests 3 punts, allunyar el Son Sardina de la classificació, i encarar la recta final de la temporada amb optimisme».

L'Europa no podrà comptar amb Sonia Zarza, Alcocer, Marta Pou i la portera Ari.

 

Notícies relacionades

Comenta