Més notícies de Nacional

El futbol no sempre és just

El Pardinyes, que possiblement ha fet el millor partit de la temporada i ha dominat al Collerense, torna a ser penalitzat per la falta de gol

Res decidit encara a la Segona Divisió, on només queda una jornada de competició. Tant el Seagull com el Collerense segueixen a la caça del bitllet pel play-off d'ascens, i per què no, de la Lliga. I a la taula baixa, encara que dos equips ja estan condemnats a baixar a Preferent – l'Sporting de Mahón i el Peña Ferranca- la tercera plaça per acompanyar-los a la divisió de bronze encara no està resolta. El Pardinyes tenia una ocasió d'or per reafirmar-se en la seva posició per sobre de la línia del descens, marcada pel Levante Las Planas, i allunyar-se per deixar mig decidit la sentencia, ja que el conjunt del Baix Llobregat encara li queden dos ossos –els filials de Barça i Espanyol-, però ha desaprofitat un munt d'ocasions i una altra vegada la falta de gol penalitza al combinat lleidatà que s'ha vist sorprès amb un Collerense enfonsat a camp propi, però que en una única jugada ha sabut materialitzar i fer el 0-1, obrint i tancant el marcador.

David Viñes, el tècnic local ho resum amb una frase: «Partit on el futbol ha estat molt injust» i prossegueix: «Possiblement ha sigut el millor partit de tota la temporada. Hem dominat clarament el Collerense. Elles no han sortit del seu camp, sembla mentida però tant físicament com tàcticament les hem superat en tots els aspectes» se sorprèn Viñes. El tècnic es lamenta de no haver segellat el bon joc amb gols: «A la primera part hem tingut quatre ocasions d'un mà a mà amb la portera que no finalitzem i aquest ha sigut el nostre error, igual que tota la temporada, la falta de gol ens ha condemnat un partit més» sent l'entrenador del Pardinyes i se'n fa creus de la mala sort que han tingut: «El Collerense en l'única arribada que ha tingut, al minut 1 de la segona part, una pilota que li arriba a la nostra central i en rebutjar li rebota a la seva davantera, es queda sola davant la nostra portera i fan el 0-1» descriu Viñes.

Tot i això, l'esquadra groc-i-negre no ha deixat d'intentar-ho fins al xiulet final: «A partir d'aquest gol hem seguit tirant línies cap endavant, hem seguit tenint ocasions, amb moltes arribades, sobretot per banda. Però hem sigut molt imprecises en l'última passada i això ha fet que no poguéssim marcar» es queixa l'entrenador que encara no acaba de creure fins a quin punt la sort els ha deixat de banda: «A l'últim minut de descompte, una pilota dintre l'àrea petita que rematem de volea i la portera la treu miraculosament» relata Viñes que conclou assumint que el desenllaç haurà d'esperar una setmana més: «0-1, 0 punts i a jugar-nos-ho a l'última jornada».

 

Notícies relacionades

Comenta