Més notícies de Nacional

Lluita d'anàlegs

Igualada i Pardinyes són dos equips tan semblants que cada enfrontament és una incògnita

Xavier Garcia (Futfem.cat)

L'Igualada és conegut per ser un equip rocós, amb gran bloc defensiu, però també amb unes davanteres molt ràpides i talentoses que generen perill amb només una desmarcada. El Pardinyes, destaca pels mateixos atributs, conjunt físic que a més de tenir una bona defensa, també intenta jugar des del darrere, cosa que no vol dir que no aprofitin la velocitat d'Alexandra Taberner, la seva '9', per generar perill.

Però potser el tret més característic de tots dos combinats, és el factor camp. Tots els equips saben de la dificultat de sumar a Pardinyes, on les locals gairebé sempre puntuen. Cosa que també succeeix a Les Comes, camp de l'equip de l'Anoia que no per res es descriu com la seva fortalesa.

Tots dos equips s'enfrontaran ara a Lleida, a la cinquena jornada de Lliga, amb els mateixos punts i resultats força semblants, destacant l'empat amb el filial de l'Espanyol. A pretemporada ja van tenir l'ocasió de jugar entre ells, però els resultats abans de la competició no són gaire fiables: «Vam guanyar 2-0, però això no vol dir res perquè a la pretemporada es fan proves, elles havien començat més tard que nosaltres i va ser un partit molt igualat. Vam marxar 0-0 al descans i a la segona part vam ser millors, però espero un Igualada millor o similar al de la primera meitat» descriu Vidal Agné.

El tècnic del Pardinyes reconeix la semblança entre tots dos: «Som dos equips de la mateixa Lliga, d'intentar no estar a les posicions de baix, de mitja taula. Tot està molt igualat i petits detalls et poden decantar, és un equip amb potencial similar i els resultats són similars als nostres. Així que és un partit important en el sentit de qui guanyi farà un petit pas endavant en aquesta lluita de set o vuit equips».

L'entrenador local aposta per estrenar el marcador primer per aconseguir els 3 punts: «Qui marqui primer tindrà molt guanyat, som equips amb dificultats de cara a fer gol, ens mostrem bastant sòlids defensivament, així que qui s'avanci al marcador tindrà molt guanyat» opina Agné.

Jordi Torres, el tècnic de l'Igualada també vol donar valor als aspectes ofensius en aquest partit: «Esperem fer un partit on portem nosaltres el control del partit, tinguem la possessió de la pilota i a partir d'aquesta, tenir ocasions de gol com ja es va començar a veure als darrers partits. Al principi ens va costar molt generar ocasions, però als últims ja estem creant moltes més opcions de gol a partir de tenir més la pilota i volem seguir amb aquest plantejament».

L'entrenador del conjunt de l'Anoia és coneixedor de la importància del factor camp en aquest partit, encara que de moment el Pardinyes no l'hagi aprofitat del tot: «Estem tot just a l'inici de la competició i potser els primers partits es donen resultats una mica atípics, però el Pardinyes serà molt fort al seu camp i si estem encertades i les enganxem al principi que encara no estan fortes al seu camp, doncs millor», admet Torres que tot i això pensa a fixar-se a elles mateixes: «Nosaltres ens mirem molt a nosaltres i el que volem sobretot és millorar les coses que estem començant a fer bé les últimes jornades i potenciar una mica la identitat d'aquest equip que és que defensa molt bé, reforçar això, seguir millorant amb pilota i generant ocasions de gol» conclou el tècnic visitant.

 

Notícies relacionades

Comenta