Més notícies de Nacional

El camp sense victòria

El Seagull intentarà sumar els tres punts a casa del Son Sardina, un terreny on es perden molts punts

Xavier Garcia (Futfem.cat)

El líder de la jornada anterior porta ple de punts, amb cinc partits guanyats i 15 punts. Distanciats a només dos del Zaragoza que és segon, precisament per culpa del nou rival del Seagull, qui també haurà de viatjar a Mallorca i intentar buscar la clau que les aragoneses no van saber trobar al camp del Son Sardina, on les locals es fan fortes i aprofiten les petites dimensions i l'estat de la gespa per guanyar avantatge als visitants.

Jordi Ferrón que valora molt positivament els resultats i manifesta les bones sensacions els acompanyen, tem visitar el Son Sardina, ja que: «Encara que a la classificació no estigui a una zona massa alta, a casa sempre és un rival difícil de guanyar i que els últims anys no hem pogut aconseguir victòries allà» mostra la seva preocupació el tècnic del conjunt de Badalona que té present l'empat del Zaragoza allà: «Són els únics punts que han perdut, allà al seu camp, i és una mostra del difícil que pot ser competir en un camp molt més petit que el nostre, amb una superfície de joc molt diferent, una gespa molt gastada i on segurament ens tocarà posar-nos el vestit de treball» pensa l'entrenador de les 'gavines'.

El Son Sardina és un equip de mitja taula que no va començar malament la temporada anterior, però que va patir molt a la segona volta, i sembla que ho segueix arrossegant, ja que tot i l'empat amb el Zaragoza, només ha aconseguit 4 punts en 5 jornades.

Ferrón ho atribueix a alguna baixa important de l'equip que hauria fitxat pel Collerense, tot i que no ho té massa clar que sigui així. Tot i aquesta perspectiva global del rival, el Seagull té clar el que toca per sumar d'una vegada els 3 punts com a visitant allà: «Nosaltres intentarem jugar evidentment a la nostra manera, però sabent que les dimensions provocaran un partit amb força més disputes, on la portera local té un bon desplaçament i pot ser que el joc aeri sigui important, on hàgim de fer-nos forts en les seves transicions ràpides en atac. I quan nosaltres tinguem la pilota, intentar que les nostres jugadores de major qualitat, participin en el joc per poder tenir la iniciativa i el control del partit» confia el tècnic de les blaves que espera sumar la sisena victòria consecutiva, fent-ho al camp on mai han tret tres punts.

 

Notícies relacionades

Comenta