Més notícies de Nacional

I ja en van sis

El Seagull deixa els fantasmes del camp del Son Sardina enrere, i guanya per 1-4 amb una magnífica primera part

Xavier Garcia (Futfem.cat)

Fins a la data, el Seagull no havia estat capaç de guanyar al camp del Son Sardina. Segons comentava Ferrón, el tècnic del conjunt badaloní i altres entrenadors de la segona divisió, les dimensions i el terreny de joc és força diferent a les illes que a la península. Fet que feia patir a les líders que no volien deixar de sumar per seguir portant les regnes de la competició.

Però el vent ha bufat de cara les 'gavines' a Mallorca i només iniciar-se el partit, han pogut avançar-se a la primera jugada, només treure de mig camp amb una pilota llarga que guanya l'esquena de la defensa i Orteu ha deixat un bon detall tècnic marcant de vaselina per agrair al cos tècnic la confiança: «Hem pogut treure a diverses jugadores que no havien participat moltíssim d'inici, Laia de portera ha estat fantàstica, Serna a dalt molt bé, Leti, Orteu, les quatre han fet un gran partit i Alba que també portava temps sense jugar» se n'alegra l'entrenador de Badalona del rendiment de la part de la plantilla no tan habitual: «Això parla molt bé de la importància de tenir una plantilla ampla com tenim nosaltres» valora Ferrón que ha pogut respirar de seguida amb el segon gol al minut sis, després d'una bona jugada individual d'Irina per banda esquerra que ha acabat posant la pilota al cap de Pilar perquè rematés.

A partir d'aquí el partit ha semblat calmar-se una mica, ja que fins al 42 no s'ha tornat a cantar cap gol. Aquest cop, en un u contra u d'Irina amb la portera rival que ha fet mans fora l'àrea i la jugadora del Seagull només ha hagut d'empènyer la pilota fins a la xarxa. A més, el Son Sardina s'ha quedat amb una jugadora menys, gràcies a aquesta acció de la portera que ha estat expulsada: «Avui hem pogut ficar la majoria d'accions que hem tingut en atac i aquesta diferència de gols amb 0-3 la primera part i una jugadora més per l'expulsió de la seva portera en el tercer gol, ha fet un partit molt més plàcid del que pensàvem i que hem hagut de treballar molt la primera part» declara Ferrón que tot i el control de partit ha hagut de veure com el Son Sardina també volia sumar-se a la festa dels gols i n'ha fet un al 62, gairebé al mateix temps que el Seagull fes el quart amb una altra jugada individual, aquest cop de Queralt que s'ha endut dues jugadores i ha finalitzat amb l'esquerra.

Així que el conjunt de Badalona continua sent líder, amb 18 punts, seguit pel Collerense i el Zaragoza que tots dos tenen 16: «Tot el que sigui sumar de tres en tres és molt important per seguir amb la dinàmica i continuar amb aquesta confiança, sabem que qualsevol partit en aquesta categoria és difícil treure'l endavant» pensa Ferrón que amb aquest partit ja en porta sis de consecutius guanyats.

 

Notícies relacionades

Comenta