Més notícies de Nacional

Primera oportunitat de revertir la primera volta

El filial de l'Espanyol és conscient dels mals resultats obtinguts fins ara i intentarà trobar un punt d'inflexió amb el Collerense

Baudi Rincón (Futfem.cat)

Torna la competició després de festes i temps per reflexionar dels equips sobre el moment en què es troba cadascú. El Collerense és quart i ha deixat escapar més punts dels que es podria esperar d'un dels grans. Va empatar amb el Sant Gabriel i el Barça, i va perdre amb el Pardinyes, l'AEM i el Seagull. Ara es troba per darrere l'AEM, a 2 punts, i a nou del líder, el conjunt de Badalona.

L'Espanyol B, tot i que va aconseguir un meritori empat contra les 'gavines', no ha estat tan fi amb la resta i és vuitè amb quatre victòries i tres empats. L'equip d'Álex Moreno no ho ha tingut fàcil la primera volta i no ha aconseguit els resultats que esperava per petits detalls que han decantat molts partits en la seva contra: «Al final se'ns escapen els partits, per sort o per desgràcia, per petits detalls que estem intentant polir» pensa el tècnic blanc-i-blau que evidencia el problema principal del grup: «Evidentment la joventut de les jugadores passa factura perquè acostumem a sortir amb 6 o 7 jugadores titulars que l'any passat estaven al juvenil i a poc a poc s'han d'anar acostumant a la categoria». Moreno, tot i això, encoratja el seu equip a seguir creixent: «Ja hem passat una primera volta, coneixem el rival i també és moment que les jugadores facin un pas endavant».

Un rival que a l'anada es va aprofitar del punt feble del conjunt 'perico': «Esperem que sigui un resultat totalment diferent, crec que allà el resultat (6-2) tampoc reflecteix el que es va veure durant el partit. Al final, de sis gols, quatre van ser a pilota aturada, sabem que en corners o faltes ens ho pengen tot i sabem que per la nostra joventut i la poca alçada que tenim és un punt feble que intentem treballar, però evidentment no sempre es pot guanyar per altura. Intentem treballar sobretot que guanyin la posició i dificultin el salt a la rival per a poc a poc revertir aquesta situació, ja que a pilota aturada hem encaixat el 90% dels gols i és una manera dolorosa perquè no et serveix de res tenir la possessió i generar ocasions si després en un córner o una falta a la mínima provoquen el perill que provoquen» argumenta Moreno.

El tècnic del filial blanc-i-blau espera un Collerense «molt tancat, que buscarà la contra i fer mal a pilota aturada». I un Espanyol que voldrà aprofitar-se de les dimensions del camp: «A casa, sabent que elles acostumen a jugar en un camp petit, intentarem tenir la pilota, moure molt el rival perquè el partit es faci molt llarg i aprofitar tota la creació d'espais que al final crec que és el nostre punt fort» conclou reflexiu Moreno.

 

Notícies relacionades

Comenta