Més notícies de Nacional

Qui no sentencia, es lamenta

Victòria del Collerense davant un molt bon Europa que tot i tenir ocasions per tancar el partit veu com se li escapen tres punts que havia acaronat

Miguel López Mallach (Futfem.cat)

L'entrenador de l'Europa ho havia avisat a la prèvia del partit i una vegada més el futbol ha tornat a mostrar la seva cara cruel a l'equip gracienc. Tot i fer un molt bon partit i donar la cara en un dels camps més complicats de la categoria com és el del Collerense, l'equip dirigit per Toni Camacho no ha pogut tornar de les illes amb cap punt al sarró. Tot i la derrota, Camacho ha volgut destacar «la bona imatge oferta, ja que hem viatjat amb fins a sis juvenils», afegint també que «l'equip ha fet un gran treball i sacrifici, i s'ha demostrat que se segueix confiant en la pedrera». Toni Camacho reconeixia al final dels 90 minuts que per ell el resultat just hagués estat «almenys un empat» però una vegada més el futbol deixa clar que no és un esport just i que mai saps per on bufarà el vent que et porti cap a l'èxit.

El partit ha començat amb un bon Europa, dominant el joc més vertical de les locals i a poc a poc han anat arribant les ocasions fins que al minut 35 Naira ha aconseguit superar amb un xut llunyà l'estirada de la portera local. Poc abans d'acabar la primera meitat l'equip gracienc ha disposat d'una ocasió claríssima per anotar el 0-2 però no han estat encertades. A la represa l'equip ha sortit amb ganes de rematar el partit i ben aviat, al minut 5 ha tornat a disposar d'una nova ocasió molt clara però no l'ha aprofitat. Aquest fet ha despertat a les locals que amb més cor que cap i amb més empenta que futbol, buscant un joc directe cap a les puntes per tal de generar segones jugades, s'han trobat amb el premi de l'empat i poc després amb el 2-1 que acabaria essent definitiu. Tot i l'esforç i les ganes de l'equip de Camacho, el resultat ja no s'ha mogut i el Collerense ha certificat la victòria que permet posar pressió sobre l'AEM.

Tot i que és un tòpic, el futbol és així, i si aquesta frase ha esdevingut un tòpic, és perquè en el fons no deixa de ser ben cert. No hi ha cap altre esport al món on l'encert penalitzi tant, pots jugar molt bé, generar moltes ocasions, però al final, el que compta són les vegades que has estat encertat, tant de cara a porteria, com defensant la teva, i avui, a les illes, l'Europa ha vist la cara amarga del futbol, a vegades et toca somriure, altres reflexionar i intentar millorar per no tornar a cometre les mateixes errades. Segur que l'equip de Camacho seguirà treballant per millorar i tornar a guanyar ben aviat.

 

Notícies relacionades

Comenta