Més notícies de Nacional

El Coll d'en Rebassa fa olor de Primera B

Una victòria del Sant Gabriel al camp del 'Colle' faria tremolar la cinquena posició

Tomás Rubia (Futfem.cat)

Una distància de quatre punts que es pot –i s'ha de– reduir a un. Perquè la paraula obligatori hauria de ser-hi present al cap de les jugadores del Sant Gabriel si es vol aspirar a l'ascens a la Primera B. Les adrianenques es juguen aquest diumenge (12.00 hores) a Palma de Mallorca una quarta part d'aquestes opcions i una victòria al camp del Collerense mantindria les blaves en aquesta lluita.

«Hem de guanyar i jugar amb el goal-average davant possibles empats a punts a final de temporada. El 'Colle' arriba després d'una ratxa negativa però nosaltres també n'hem viscut d'aquestes. Serà un partit bonic i hi anem a competir», transmet amb energia l'entrenador del Sant Gabriel, José González.

Tot i tenir molt clara aquesta idea a la llibreta, el tècnic adrianenc n'és conscient del rival i en quin escenari es disputarà el partit. «Estem parlant del Collerense. Un camp petit, rival difícil i on ja tenen la mesura presa. Serà complicat si tenim de referència el partit a casa de la primera volta», alerta.

Ara com ara, el 'Colle' obtindria la darrera posició que dóna accés a la primera B després de perdre un esglaó en la jornada anterior i el Sant Gabriel intentarà apropar-se a un punt i guanyar el goal-average després d'empatar al partit de la primera volta (1-1).

L'equip viatja el mateix diumenge a Palma amb totes les jugadores disponibles.

 

Notícies relacionades

Comenta