Més notícies de Nacional

Encarant el 'Tourmalet'

L'Igualada visita el líder, el primer dels tres rivals de la part alta de la classificació amb qui jugarà les pròximes tres jornades

Samu Hernández

El conjunt de Jordi Torres arriba en el millor moment per encarar una fase de la competició complicada, on s'enfrontarà al Zaragoza, al filial del Barça i al Seagull -primer, quart i segon classificat respectivament-. L'Igualada porta tres victòries consecutives, que els fa veure la situació amb més optimisme: «Després de portar tres setmanes consecutives guanyant, afrontem totalment d'una manera diferent aquest «petit Tourmalet» que tenim ara de tres partits difícils seguits i amb molt d'optimisme de cara al partit de diumenge» assegura el tècnic del conjunt de l'Anoia que descriu el partit d'anada per veure què és el que es poden trobar ara contra el líder: «El partit d'anada va ser un partit que realment tot i tenir moltes baixes crec que l'equip va competir molt bé perquè el 2-0 l'encaixem al descompte, un partit que l'equip competitivament va estar a l'altura» raona l'entrenador de l'Igualada.

El tècnic blau també admet arribar en bon moment al partit de tornada: «En aquesta segona volta afrontem el partit en el millor moment de forma, no només pels resultats sinó per les sensacions que dóna l'equip quant al joc. En les últimes jornades ens generen molt poques ocasions de gol que això també s'està traduint en què les últimes tres jornades només hem encaixat un gol» argumenta Torres que valora també la fase ofensiva actual del grup: «I un dels punts els quals a l'equip li estava costant trobar-se era en la fase golejadora i en les últimes jornades tenim una mitjana de dos gols i amb la forma que tenim de defensar creiem que és una bona mitja. Per tant considero que arribem en el millor moment de la temporada per disputar un dels partits que ens servirà sobretot a nosaltres mateixes per veure en el nivell en què estem».

«Elles segurament voldran portar les regnes del partit, sobretot tenint en compte que juguen a casa, però sincerament nosaltres intentarem aquesta lluita, ser un equip atrevit, som un equip molt jove i crec que haurem de ser descarades, no tenir por de res, i afrontem el partit amb la intenció de també ser protagonistes» confessa Torres que reconeix que és una de les coses en les quals segueixen treballant: «Ho estem intentant des de principi de temporada, hi ha partits que ho hem trobat més que en altres i a més, en el últim mes l'equip s'està sentint molt còmode. Per tant amb aquesta idea, que el Zaragoza se senti el més incòmode possible tot i jugar a casa on no han perdut cap punt i amb aquesta idea d'intentar ser protagonistes amb la pilota» defineix el tècnic. Torres tem què pot passar si no ho aconsegueixen: «Si plantegem un partit a defensar els 90 minuts, és molt probable que se'ns faci molt llarg, a més veiem l'equip molt capacitat en el moment de forma que travessem, per tant segurament que hi haurà moments on haurem d'endarrerir línies o patir, però tampoc em preocupa en excés aquests moments perquè l'equip se sap adaptar a aquestes situacions i les sap competir molt bé i en aquest sentit estic amb molta confiança».

Les blaves, com reconeix Torres, comencen a estar més pendents de la classificació tot i no ser l'objectiu: «Fa un mes no miràvem la classificació perquè veiem que l'equip estava treballant bé, estava progressant, és un equip jove i necessita aquesta maduresa. Entenem la temporada com un procés de creixement i crec que tindrà els seus fruits la temporada que ve o l'altre, per tant el que veiem molt és el procés intern i si després ho podem continuar amb la classificació doncs molt millor però no és un aspecte on ens agafem gaire». «Perquè els resultats poden ser positius o negatius, però no per això et diuen si estàs treballant bé o no. Ara sí que la mirem perquè ens hem apropat i hem guanyat el -goal-average- amb el Pardinyes que és el vuitè classificat i som ambiciosos, l'any passat vam fer una segona volta brutal que a veure si la podem repetir aquest any» desitja Jordi Torres per l'Igualada.

 

Notícies relacionades

Comenta