Més notícies de Nacional

Versions antagòniques

L'Europa fa la feina i guanya per 0-1 a domicili un Igualada que no s'ha trobat còmode en cap moment

Baudi Rincón (Futfem.cat)

L'Europa jugava aquest cap de setmana per seguir en la desena plaça, contra l'Igualada qui l'empaitava a 3 punts. Per sort per les escapulades, el Son Sardina ha perdut contra el Mallorca Toppfotball i ha pogut escalar fins a la novena posició.

L'Igualada no ha tingut el seu dia i ha acabat fent un partit «nefast» en paraules de Jordi Torres, el seu tècnic, que espera no haver de tornar a veure aquesta versió del seu equip: «El partit ha sigut un desastre, un autèntic desastre, molt malament. Hem jugat amb una intensitat que no és la que requeria el partit». «Per nosaltres avui era molt important tenir la possessió de pilota, però sobretot donar-li sentit, sortir bé des de darrere, amb una circulació ràpida, i això no s'ha donat en cap moment del partit» es queixa l'entrenador local.

Tampoc ha vist amb bons ulls la faceta defensiva de l'equip: «Ens agafaven molt bé l'esquena. Teníem l'equip molt obert i no ho hem sabut aprofitar amb pilota. Hem fet un partit nefast, no hem estat bé amb línies generals» es lamenta Torres que no entén aquest canvi de dinàmica després dels bons partits que ha fet el seu equip contra els conjunts privilegiats de la taula les últimes setmanes. «El que m'ha sorprès és que l'equip venia competint molt bé, a un alt nivell i una intensitat molt bona perquè jugues contra els tres equips de dalt, dominant moltes facetes del joc, i avui és un partit en què ho hem de demostrar, de la nostra lliga, i l'equip no ha sabut reaccionar, això és el que més fa mal, que contra els de dalt ho hem fet molt bé i avui l'equip no sé per quina raó no s'ha trobat al camp», explica Torres.

El conjunt de l'Anoia, tot i el mal joc, ha aconseguit aguantar el marcador a zero tota la primera meitat, encara que l'Europa ha tingut més d'una ocasió força clara que per la bona feina de la portera local han acabat en res: «La Noèlia ha salvat dos gols cantats, a més ens han anul·lat dos, però en general el partit ha estat controlat amb moltes ocasions sobretot a la primera meitat» descriu Toni Camacho, l'entrenador de l'Europa.

L'escapulat ha vist el seu equip superior pel que fa a les ocasions, però no en resultat, i Torres el secunda: «Sí que és veritat que hem quedat 0-0 la primera part i ens podrien haver fet 2 o 3 gols tranquil·lament, nosaltres tot i no estar del tot bé, hem tingut una jugada amb Marina Salanova a l'esquena de la defensa contrària, que l'ha punxat perfectament i s'ha quedat per fer-li una vaselina a la portera, però no ha estat encertada» explica.

L'entrenador de l'Igualada valorava de forma positiva el resultat fins al moment: «Per nosaltres el 0-0 al descans tal com havia estat la primera part, no era del tot dolent i teníem l'esperança de donar-li una volta més a tot, intentar millorar des del darrere. Hem introduït dos canvis per veure si animàvem una mica a la gent i ha semblat que ens hem activat 15 minuts, però després hem tornat a la circulació molt lenta i les imprecisions». Finalment, Torresha vist com el mal joc es traduïa en derrota: «Avui no hem estat bé i en una d'aquestes ens han enganxat amb una circulació nostra, hem errat una passada i l'Andrea Porta ha anat contra la Noèlia i ha marcat».

«Així i tot, després l'equip tampoc ha generat ocasions per poder empatar el partit. Espero no tornar a veure aquesta versió de l'equip perquè queden quatre jornades i m'agradaria poder acabar la temporada amb sensacions bones que avui no s'han vist al camp» desitja el tècnic de l'Igualada que es fa creus del joc d'aquesta setmana del seu equip, res a veure amb el de les setmanes anteriors.

Camacho per la seva banda pot marxar de la comarca d'Anoia satisfet per més d'un factor: «Estic content pel resultat, les diferents fases i el seu bon joc, la feina, tot i la calor, i que s'ha fet el que hem demanat, els hem deixat tenir la possessió al seu camp» explica el tècnic del conjunt del barri de Gràcia que afegeix una altra bona notícia: «Estic content també per la tornada d'Eybis després de més de quatre mesos de baixa» conclou.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta