Més notícies de Nacional

En cerca de revenja

El Sant Pere visita el Nou Sardenya per donar la sorpresa i acabar amb els mals resultats del 'Tourmalet'

Xavier Garcia (Futfem.cat)

Europa i Sant Pere es tornen a veure les cares aquest diumenge al Nou Sardenya. Un partit al qual arriben amb dinàmiques molt similars, tot i la darrera victòria de les gracienques contra l'Igualada, pel que ambdós conjunts lluitaran per tres punts vitals a l'últim tram de la temporada.

Un matx que posa fi al 'Tourmalet' del Sant Pere, del que Joan Pont, entrenador del conjunt gironí, en treu conclusions positives: «L'únic partit dolent dels tres va ser contra el Barça. Contra el Seagull van dominar, però vam saber estar i contra el Saragossa vam merèixer guanyar» i ha afegit: «Si de tres partits de màxima dificultat n'hem fet dos de bons, és un bon escenari per anar a Barcelona».

Un viatge que també ha reconegut que no serà fàcil: «Serà un partit difícil, aquest any l'Europa no està on realment es mereix a la taula, té jugadores importants, que marquen diferències, amb un gran nivell. Serà complicat, a casa ens van guanyar passant el temps reglamentari. No vam merèixer perdre i estem ferides, i ens agradaria tenir la revenja. Ens van fer un gol al temps de descompte amb poca cosa» ha explicat Pont.

Un matx del qual espera que l'Europa imposi el seu joc. Una idea encertada un cop vist el plantejament de Toni Camacho, entrenador de les arlequinades: «És un equip molt intens, té jugadores determinants i si som capaces de defensar bé i evitar que el partit es torni en un córrer carrers i portar nosaltres el ritme del partit, estarem més a prop de la victòria».

A més considera també que la dinàmica és bona: «L'equip està bé, vam jugar bé contra l'Igualada, el resultat va ser curt i el partit entre setmana contra la selecció catalana també va servir per continuar en aquesta dinàmica».

Una dinàmica que el Sant Pere vol acabar. Mentre Camacho vol fer valer la condició de local amb l'afició de costat, Pont ha destacat: «Sabem que voldran portar la iniciativa, hem estat treballant perquè les coses que vam fallar no tornin a ocórrer. És un camp complicat, però també han perdut molts punts a casa. Tenim possibilitats i volem que es transformin en gols» ha conclòs.

A les 11.30 hores, ambdós conjunts es tornaran a veure les cares a la recerca de tres punts anímics. El Sant Pere comptarà amb tota la plantilla, mentre que l'Europa té les baixes d'Ari Sáez, Claudia López i Clara Clemente.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta