Més notícies de Nacional

Comiat amarg

L'Europa no aconsegueix imposar-se al Barça B i s'haurà de conformar amb la novena plaça

Miguel López Mallach (Futfem.cat)

El conjunt blaugrana i l'escapulat acomiaden la Lliga amb un duel en què les blaugrana han anat de més a menys. S'ha anat al descans amb el marcador intacte, però a la represa, Jana Fernàndez ha obert la llauna. Al cap de 12 minuts, Carla Armengol ha ampliat distàncies amb el segon i la sentència definitiva l'ha executat Carla Martínez al 74'. D'aquesta manera, les coses no canvien a la classificació, ja que el filial barcelonista, que no ha volgut fer declaracions, acaba la Lliga en tercera posició amb un total de 54 punts, per la seva banda, l'Europa finalitza en novena plaça amb 31 punts.

El tècnic del quadre gracienc, Toni Camacho, valora la dinàmica del duel: «Ha estat un partit plantejat amb l'equip compacte i a la primera part, tret d'un parell d'ocasions, el Barça no ha tingut ocasions. Físicament hem estat bé, ben plantades al terreny de joc i les ajudes han estat continues. Les rivals no s'han sentit còmodes ni per dins ni per fora. És per això que la primera part ha estat espectacular, defensivament molt bé. En canvi, a la segona, les rivals han trobat espais en donar més velocitat a la pilota, ens ha costat més arribar a les ajudes, mentre que elles han trobat passades clares. S'han acostat aprofitant els espais i amb contraatacs i no tant amb joc associatiu. D'aquesta manera han trobat l'1-0. Les baixes han pesat i hem hagut de comptar amb jugadores del juvenil».

A l'hora de fer balanç de la temporada, Camacho en destaca el treball: «Hem arribat amb 31 punts, hem competit, tret de la setmana passada, contra tots els rivals, jugant de manera valenta i de tu a tu contra tots ells. No hi ha equips que hagin tingut més ocasions que nosaltres al llarg dels partits, tot i que a nivell defensiu hem tingut errors de concentració. Per ser el meu primer any, estic content pel treball de l'equip i malgrat les nombroses baixes que hem anat tenint, l'equip s'ha sabut refer. Toca millorar i fer autocrítica de cara la pròxima temporada, però estic satisfet amb el treball».

 

Notícies relacionades

Comenta