Més notícies de Nacional

La Penya Blanc-Blava impugna el partit davant l'Igualada

El motiu és l'alineació indeguda de Mariona Marsal, qui arrossega una sanció de la temporada passada

CF Igualada

La Penya Blanc-Blava ha confirmat a Futfem.cat que ha presentat la impugnació del partit corresponent a la primera jornada de Lliga davant l'Igualada. L'equip de Santi Ramos, va incloure a l'onze Mariona Marsal, futbolista que arrossegava una sanció de la temporada passada i que, d'altra banda, va ser l'autora de dos dels tres gols de l'Igualada.
El coordinador blanc-i-blau Rubén Álvarez explica que un cop es van adonar de la irregularitat ho van notificar a la Federació Espanyola (RFEF) i confia en què l'acceptaran: "Crec que està molt clar el tema. La RFEF envia una circular a tots els clubs notificant les sancions pendents de la temporada passada i ells van alinear una jugadora que estava sancionada".

Des de l'Igualada afirmen que no van rebre aquesta circular, ni tampoc tenen, encara, notícies de la RFEF, però la coordinació del club blau reconeix "un error humà en la gestió de la sanció" i argumenten que no ho van tenir present: "La sanció va quedar arxivada en acabar la temporada i no vam tenir en compte que el partit de sanció corresponent a la cinquena groga s'hauria de complir al primer partit de Lliga de la següent temporada".
Álvarez, tot i esperar una resposta positiva per part de la Federació Espanyola, no amaga el seu pesar per les conseqüències que pot tenir aquesta sanció al club igualadí: "Em sap molt greu perquè hi ha una sanció econòmica molt important i a l'Igualada la situació és complicada amb jugadores que paguen les seves quotes, però les normes les hem de complir tots". Aquesta multa, que pot arribar als 1.000 euros depenent dels casos, no implicaria a la jugadora en qüestió, Mariona Marsal, que veuria complert el seu partit de sanció i podria jugar la pròxima jornada. Una decisió que arribarà en les pròximes hores, ja que la Federació Espanyola es reuneix cada dimecres per tractar aquests aspectes de la competició.

 

Notícies relacionades

Comenta