Més notícies de Editorial

Articles d'opinió per autor

A correcuita

 

El dimecres passat es va celebrar el sorteig de la promoció d'ascens a Primera Divisió. No, espera. O era divendres? Més aviat dilluns? A això vull fer referència. Ningú tenia constància oficial de quan s'havia de realitzar una 'rifa' -perquè aquesta és la sensació que dóna la federació- on set equips, entre ells el Seagull, es juguen un ascens a la màxima categoria nacional.

Però segurament aquesta és la part menys important si obrim el segon capítol de drames i que realment més preocupen totes les entitats. Finalment, i ara sí que de forma definitiva, el sorteig s'ha realitzat aquest dilluns. Una data que pot no tenir gaire importància, però que cal remarcar si tenim en compte que la primera jornada de la fase d'ascens arrenca el dissabte o diumenge de la mateixa setmana (13 i 14 de maig).

Això es tradueix automàticament en unes corredisses innecessàries i a contrarellotge que han de patir les directives per trobar transport, quadrar horaris de vols, allotjament, possibles permisos de feina i tot el que suposa gestionar aquesta logística en un termini màxim de cinc dies. I a qui o a què hem de donar les gràcies? Doncs a la manca d'interès per part de la federació cap al futbol femení i que ha generat crítiques en massa a les xarxes socials cap al màxim organisme espanyol de futbol. Però alerta, també s'ha de reconèixer el creixement als mitjans televisius i la presència de la Primera Divisió a la pàgina oficial de La Liga. Tot sigui dit!

De qualsevol manera, i des d'una opinió personal, hauria estat més lògic fer el sorteig un parell de jornades abans de finalitzar el campionat i, com a mínim, els equips tindrien la garantia de conèixer a quina regió de la Península haurien de viatjar. I alhora es faria un favor als clubs perquè no anessin a correcuita buscant vols i hotels d'última hora, com a bojos innocents.

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta