Més notícies de Editorial

Articles d'opinió per autor

Pessigueu-me, tot això és massa maco

 

Reconec que sóc molt de refranys i en aquesta ocasió, per inspirar i sustentar la meva opinió no hi ha una frase millor que la de «que nos quiten lo 'bailao'». I si no que li preguntin a les jugadores, cos tècnic i aficionats 'pericos' després de l'impecable inici que està protagonitzant el conjunt blanc-i-blau. L'equip va llançat. Està il·lusionat i s'agrada. Gaudeix i això ho transmet a la grada.

Després dels 'galls' de la classificació hi trobem l'Espanyol. Un conjunt 'perico' que, és tercer! I que, tot i que encara no ha fet res i no pot cantar victòria, té el més important: un líder, envoltat d'un gran equip de professionals i amb total suport i implicació per part del club, que treu el millor de totes, que ha establert els fonaments a base de feina ben feta, i que hi ha un filial molt competent que està ajudant a remar i molt. I si no, només cal mirar a l'últim partit contra l'Albacete, quan a l'onze inicial Esther i Julve van ser titulars i inclús l'última va ser l'encarregada d'obrir la llauna. Una bogeria tot plegat.

El fàcil aquest any, començant nou projecte i amb una plaga de lesionats sense precedents ja des de la pretemporada, és que l'inici hagués estat magre. Dubitatiu i sense tenir les garanties que et donen jugadores 'franquícia' que estan a la infermeria. Tot i això, totes s'han posat la roba de treball, s'han reconvertit a vàries posicions i junt amb algunes jugadores del B s'ho han cregut i estan donant el 200%.

No sabem quant durarà aquest idil·li, aquest estat que provoca que cada vegada que miro la classificació i veig l'equip tercer em pessigui per veure si és veritat o no, però realment, tot i que no tot seran flors i violes aquest any, el que està clar que no tornarem a partir tant i que realment sí que podem tornar a jugar la Copa de la Reina. Jo hi crec i veig que l'equip, amb la seva actitud i manera de fer també ho fa.

Encara falten coses per polir, i madura per guanyar, però això és el més interessant, veure com hi ha marge de millora, que encara no s'ha tocat sostre. Veig un futur certament prometedor i ho celebro. Ni s'imaginen les ganes que tenia de poder començar a pensar en positiu.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta