Més notícies de Opinió

Articles d'opinió per autor

L'adéu amarg d'Olga García

 

Parlàvem l'any passat de l'adéu amb rancor de Míriam Diéguez del Barcelona. La defensa, que havia estat una peça fonamental en el projecte blaugrana, posava rumb al Levante sense un bon record del final al club: «Em senta malament com m'ha tractat el Barça», va afirmar. La catalana lamentava que no s'havia pogut acomiadar de les seves companyes i anunciava que posava en mans dels seus advocats el seu «acomiadament improcedent» perquè no es corresponia amb l'adéu «per baix rendiment» que li havia comunicat el club.

En definitiva, el de Míriam va ser un adéu amarg que em ve a la ment arran de la recent marxa d'Olga García. Òbviament el cas no és el mateix, ja que la davantera catalana acabava contracte aquest mes de juny, però les maneres com el Barça li ha comunicat a la jugadora que no la renova són més aviat lletges. El Barça la va informar que no seguia el dia abans de la final de la Copa de la Reina. Va ser dur perquè era un dia especial per a Olga, el dia del seu 26è aniversari. No només això, sinó que 24 hores abans d'acabar la temporada i amb un títol tan important en joc trobo que no és el moment idoni per dir-li a una jugadora que s'ha de començar a buscar equip. És cert que a Olga li sobren pretendents i estic segura que triomfarà allà on vagi, però planificar la carrera esportiva en el mes de juny no és gens fàcil per a cap esportista.

D'altra banda, hauria estat un detall molt bonic deixar l'Olga, després de 14 temporades al Barça -excepte dues que es va anar al Levante- acomiadar-se del club de la seva vida sobre la gespa. Ella mateixa així ho va dir en el seu missatge de comiat: «M'hauria agradat acomiadar-me en el terreny de joc, amb la samarreta posada, però els somnis no sempre es compleixen». Olga ha passat un any força complicat. Que una jugadora que és titular a la selecció espanyola de Jorge Vilda no tingui minuts en el seu equip és surrealista. Però al marge de la decisió de Fran Sánchez de no comptar amb ella -l'entrenador tindrà les seves raons, per descomptat-, les formes del seu adéu per part del Barça són molt qüestionables. De nou no s'han cuidat els detalls. I un club és gran no només pels seus títols sinó també pels petits gestos.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta