Més notícies de Editorial

Articles d'opinió per autor

Siguem positius i creuem els dits

 

Sí, un any més començo la temporada igual. Amb els nivells de positivisme alts i pensant que d'una vegada per totes aquest equip ha de deixar d'anar cap a baix i ha de remuntar el vol. No penso en objectius ambiciosos ni importants, ja que la situació ha millorat, però no el suficient per creure que serem la revelació de la temporada (tant de bo em poguessin tapar la boca en aquest aspecte, però ara com ara és una utopia), però si crec fermament que lluitar per no baixar és quelcom inadmissible, no pot tornar a passar. Per tant, molta feina, sort i encerts equip.

Aquest any, la direcció esportiva li ha 'comprat' a Joan Bacardit ingredients de més qualitat que l'any anterior, encara no hem arribat a la secció gurmet, però ja no hem comprat productes d'oferta o caducats, que ja és un pas. Per tant, a priori, si són cuinats com és degut, podem aconseguir un millor menú.

L'aposta per la joventut és clara en aquest nou Espanyol, perquè el que es busca és crear un projecte de present però, sobretot, de futur. Un objectiu del tot encertat i reforçat per uns fitxatges que busquen l'èxit del cas de Berta Pujadas. Anar a pescar al filial 'culer' ha tornat a ser l'estratègia. Veurem si el resultat és tan bo com el de la central, però ja d'entrada, per exemple, Ainhoa Marín pinta molt, molt bé. Doncs en vam tenir prou amb alguns minuts contra el Betis per veure que ens pot donar molt.

Tot i això, hi ha una dita que en aquestes línies em va perfecte, el de gallina vella fa bon caldo. I aquest és el cas de Paloma, que no és que digui que sigui vella, si no que és de les més veteranes de la plantilla i la que va solucionar el partit d'aquest cap de setmana contra el Betis. Va assumir els galons com una autèntica capitana i va donar tota una lliçó de professionalitat i voluntat al demostrar que, tot i veure's relegada a la banqueta i sortir a les acaballes, l'actitud mai s'ha de perdre i que s'han d'aprofitar tots els minuts dels quals es disposa.

Que moltes en prenguin nota, ja que aquesta temporada no serà senzilla. Ara el míster sí que té on triar, per tant, amb portar molts anys al club no n'hi haurà prou per jugar, s'ho hauran de guanyar. Beneïda competència! Docs farà que moltes es posin les piles i siguin al lloc que els pertoca, que falta feia. El que està clar és que aquest any l'equip vol més. Vol jugar, agradar i enganxar. Anar cap amunt. Serà la competició la que posi aquest equip on sigui, però ja d'entrada partim amb més avantatge i experiència.

Així doncs, ja no em queda res més que desitjar molta sort i encerts a un equip que ha començat sumant de tres, però que ha de seguir millorant molt per començar a ser l'Espanyol que volem i el que es mereix l'escut de la samarreta. A més, no puc evitar pensar que fins que aquesta plantilla no faci una bona temporada i es reivindiqui, la direcció esportiva no tindrà prou arguments per a pressionar i invertir més. Ara toca respondre des del camp i després esperar que aquesta bona feina sigui correspost des dels despatxos.

Posem la primera pedra per tornar a ser els de fa anys. Lluitem per poder seguir l'exemple d'un Levante que em fa molta enveja, ja que l'aposta que ha fet aquesta temporada construint un 'súper equip' em fan pensar que aquí no podem ser menys.

Endavant Espanyol!

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta