Més notícies de Opinió

Articles d'opinió per autor

En construcció

 

L'Espanyol ha començat la temporada amb un complicat calendari que ha posat de manifest que, tot i que té millor pinta que la plantilla de l'any passat, encara s'han de polir vàries coses per ser un equip fiable. La base la tenim, i basada en la joventut promet, el problema és que encara estem arrossegant problemes del passat; la falta gol.

Enfrontar-se a Betis, Valencia i Barça per començar no és gens senzill, però tot i que s'ha aconseguit sumar 3 punts vitals per no tenir dubtes abans d'hora, la realitat és que l'equip, més enllà de jugar a defensar-se -quelcom bastant lògic, doncs un no vol sortir a immolar-se amb els equips de dalt-, les sensacions no acaben de ser bones. Així mateix ho reconeix Berta Pujadas en una entrevista a La Grada. Tot i això, la central destaca que l'equip està animat i confia plenament que aniran cap a dalt.

Però per això serà clau fer un pas endavant ofensivament. Al darrere han demostrat certa solvència, com vam poder comprovar a la primera meitat del derbi d'aquest passat cap de setmana, però per ara travessar la línia del mig del camp i generar ocasions de gol està sent tota una utopia. Per tant, en aquest aspecte seguim arrossegant aquest problema del passat. Confiem que en les pròximes jornades, contra el Logroño i el Málaga serà clau oferir una bona imatge i agradar-se, així com destapar-se de cara a porta per no començar a tenir dubtes i que la situació se'ns torci abans d'hora.

El nou sistema de Joan Bacardit sembla que ha encaixat bé amb les peces que té, però necessita rodatge per acabar de funcionar. Auguro un bon futur però, per ara, l'equip segueix en període de construcció, està en obres i per tant encara no ha pogut demostrar, realment del que és capaç.

JOVENTUT PER TORNAR ALS VELLS TEMPS
El que sí que hem pogut copsar en aquestes primeres jornades és com les jugadores més joves, són les que més estan demostrant. Fruit, al meu entendre, de jugar sense por i d'intentar gaudir dels partits. Demostren dissimular molt bé la pressió i, a diferència d'algunes veteranes, estan més deixades anar. I un exemple ben clar és el d'Ainhoa Marín, que juga amb una valentia impròpia d'una debutant. I parlant de joventut, gràcies a la nova política del club de fitxar jugadores joves, amb potencial per tal d'apuntalar un projecte a anys vista, l'Espanyol, després de molts anys, torna a ser notícia per ser el club que més jugadores aportarà a la pròxima convocatòria de la selecció espanyola sub-19. Per tant, sembla que, a poc a poc, podem anar tenint més motius per començar a treure pit. Ja era hora!

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta