Més notícies de Editorial

Articles d'opinió per autor

Buscant un onze de garanties

 

Disputades quatre jornades, tot i que a l'Espanyol de Joan Bacardit les coses no li van gens malament, tampoc és per tirar coets i segueixen buscant la fórmula de l'èxit. l'onze inicial que més garanties ofereixi. I un clar exemple d'això és que llevat de dues jugadores, Ayaki y Ainhoa López, les 20 restants ja han tingut protagonisme en aquesta arrancada de Lliga. Concretament 19 han arribat a sortir d'inici com a mínim en un partit.

Enguany el tècnic 'perico' està fomentant la competència més que mai. Està demostrant que no es casa amb ningú i que farà els canvis que siguin precisos per buscar el millor rendiment possible. I en l'últim partit així ho vam poder veure a la Dani Jarque contra el Logroño (1-0), quan Bacardit va apostar per moure a varies jugadores de les posicions en les quals habitualment estaven jugant. El míster segueix tocant tecles i sembla que a poc a poc tot es fa afinant i comença a sonar millor.

Les rotacions estan sent una constant i això fa que ningú pugui relaxar-se. Inclús a la porteria hi ha alternança. Totes les línies han experimentat canvis d'una setmana a un altre, però la defensa és on menys sorpreses hi ha hagut, doncs és aquí on actuen dues de les peces clau de Joan, Berta i Inés, les úniques futbolistes que ho han jugat tot fins ara.

Després de varis anys, celebro que no hi hagi intocables. Que encara que hi pugui haver una columna vertebral, sigui el rendiment el que més predomini a l'hora de prendre decisions. I és per aquest motiu que els joves talents estan tenint cada cop més protagonisme. Quan els hi han donat l'oportunitat, han rendit i a poc a poc estan passant la mà per la cara a jugadores de les seves posicions. To i ser debutants a la màxima categoria, jugadores com Ainhoa Marín estan demostrant un atreviment impropi de la seva edat. Sembla que la pressió no els pot i han aconseguit aportar molt. S'esperava molt d'elles, i jugadores com Llompart, Esther o Torrodà van clarament a l'alça. Apostar per elles ha estat tot un encert i sembla que aquest any sí que la cosa pot rutllar bé, hi ha fons d'armari i on triar, per tant podem jugar amb les peces com millor convingui. Creuarem els dits i esperarem que així sigui, que puguem tenir una temporada tranquil·la i que Bacardit pugui tenir un onze de garanties, quelcom que fa massa que no hem acabat de tenir i que falta ens fa. Confiem!

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta