Més notícies de Editorial

Articles d'opinió per autor

Una àncora anomenada gol

 

Vol donar passes aquest Espanyol de Joan Bacardit, i realment, en línies generals, està demostrant més ofici que la temporada passada, quan van patir per salvar la categoria. S'han millorat les prestacions i l'equip juga, que ja és molt, però el problema segueix sent el de sempre, la falta de gol. I és que les blanc-i-blaves són el pitjor equip de la categoria en aquesta faceta amb només quatre dianes aconseguides en quatre jornades. El que suposa un pobre balanç de mig gol per partit, i així, és molt difícil poder competir. L'Espanyol té en aquesta faceta ofensiva pitjors registres que els equips que estan en posicions de descens, per exemple. Tot i això, encara sort que en defensa, com últimament ja succeïa, sí que són fiables i els fa tenir possibilitats.

Si ho mirem des d'un altre vessant, podríem dir que les 'periques' rendibilitzen molt bé els seus gols, doncs tres d'ells han valgut per sumar 7 punts i només 1 no ha servit de res, però en una plantilla en la qual s'ha invertit més i s'ha fitxat a gent a dalt, especialment a Paula Moreno, a qui se li va assignar el rol del gol, no pot ser que hi hagi aquesta preocupant falta de punteria. I amb això no assenyalo només a les davanteres, ja que al final el gol és cosa de tot l'equip, però sí que és veritat que la línia ofensiva hauria d'estar més fina i tibar del carro. Veure porta els està costant un món, però crear perill també, no està sent tan fàcil com es pensava. Repeteixo que aquest equip va a més, però del mig cap al davant falta posar una marxa més.

També és veritat que el calendari que ha afrontat el conjunt de Joan Bacardit fins el dia d'avui no ha estat senzill (Valencia, Barça, Granadilla...), però no pot ser que a hores d'ara es portin tan pocs gols quan, per exemple, la temporada anterior, quan van començar molt fortes, amb set jornades disputades es duien sis gols més a favor. Per tant, estem davant d'un dels pitjors, per no dir el que més, registres golejadors d'aquesta secció de l'entitat espanyolista.

Per tant, si aquest equip vol anar amunt i no patir, farà bé de posar-se les piles a dalt, doncs sense gol no hi ha paradís. El futbol són gols i sense aquests, poder competir es fa complicat, doncs obliga a no encaixar per, com a mínim, poder rascar un empat, i aquesta no ha de ser la tònica habitual. Confiem que això canviara.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta