Més notícies de Editorial

Articles d'opinió per autor

Adéu a la Copa, i ara què?

 

Després de ser eliminades de forma prematura de la Copa de la Reina, quelcom més que previsible tenint en compte la mala sort que es va tenir al sorteig, enfrontant-se al Barça, ara el conjunt de Joan Bacardit té el difícil repte de lluitar per no caure en el desànim i la desídia. I ho dic perquè amb el 'brillant' nou format de Copa, ara, més enllà de l'objectiu de lluitar per no perdre la categoria, serà complicat tenir una motivació fins a final de temporada.

M'explico. Abans, la lluita dels equips se centrava a ser un dels vuit millors a final de temporada per poder disputar aquesta segona competició, però ara, amb tots els clubs podent competint-hi des de principi de temporada, m'inquieta saber què podem esperar si ja no hi ha res més en joc. Val a dir que quan li vaig fer aquesta mateixa pregunta al míster, Joan Bacardit, em va respondre que com a bons professionals lluitaran per sumar el màxim de punts possibles i acabar el més amunt que puguin, cosa que no poso en dubte. Però em dóna la sensació que la temporada es pot fer molt llarga quan no hi ha un objectiu clar per assolir tenint en compte que pel títol és impossible.

La salvació no hauria de ser un problema vist com juga l'equip, però ara més que mai sí que serà clau el partit a partit i anar fent. En aquest aspecte, el conjunt blanc-i-blau hauria d'aspirar a, sense pressions, tornar a remuntar el vol i intentar quedar entre els 10 primers, en cas contrari podria tornar a ser una campanya decebedora. Ja són massa anys de travessa pel desert i si realment es vol seguir creixent i donar motius al club perquè vagi apostant més, s'ha de fer una passa més. I tot això passa per, com explico a La Grada aquesta setmana, iniciar una bona ratxa de resultats que fa massa que es resisteix.

I és que donant una ullada a les estadístiques, veiem com el conjunt 'perico' no aconsegueix enllaçar tres triomfs seguits des del curs 2015/16. Quasi res... Per tant, aquest cap de setmana a Huelva té el seu primer 'mini' objectiu a tir. Confiem que en surti vencedor i l'equip surti encara més reforçat per seguir amb la seva particular escalada a la classificació. S'ha de lluitar per tornar a dalt. Confiem-hi!, ja que no podem lluitar per res en concret, aprofiteu per reivindicar-vos i fer gaudir a l'aficionat.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta