Més notícies de Opinió

Articles d'opinió per autor

Una calma tensa

 

No es veuen signes de preocupació a un Espanyol que, paradoxalment, té prou bones sensacions pel que fa a joc, encara que això no es vegi reflectit en resultats. Que al cap i a la fi en el món del futbol és el que importa. Però la realitat és que l'equip de Joan Bacardit, que últimament ha aconseguit dos empats de mèrit contra Barça i Valencia, porta ja vuit jornades sense guanyar i això ha propiciat que se situïn només a 2 punts del descens. Quelcom bastant inquietant. I més tenint en compte que ara ve un tram del calendari en el qual s'han de veure les cares amb rivals de 'la seva lliga'. Per tant, a partir d'aquest diumenge a Las Gaunas, comencen les finals. La lluita per fugir de baix i demostrar que realment aquest equip està capacitat per estar entre els vuit primers, que és l'objectiu que es van marcar a principi de temporada.

Logroño i Málaga, per aquest ordre els propers rivals de les blanc-i-blaves, són els dos equips que ocupen les posicions de descens. Per tant no serà gens fàcil resoldre aquests encontres en què la necessitat del rival és tan important. I en mig de tot això, tocarà jugar contra Granadilla i Levante, per seguir amb més rivals directes com Madrid, que ara també té 17 punts i lluita pel mateix, i Sevilla, que en té dos menys. ¿Ens hem de preocupar?

Ha arribat l'hora de la veritat. Ja no hi ha excuses que valguin. Fallar està prohibit, ja que en cas contrari, l'Espanyol, com en les dues últimes campanyes, es podria posar en seriosos problemes just quan més s'aposta per la secció i quan ja s'ha anunciat que jugaran a l'RCDE Stadium. Esperem que aquell partit pugui ser una festa i no una final per la salvació.

Creuem els dits i confiem que l'equip reaccioni. Que aconsegueixi els punts necessaris per viure tranquils i reforçar el nou sistema i manera de fer. S'han de guanyar el crèdit, perquè aquest no és il·limitat.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta