Més notícies de Opinió

Articles d'opinió per autor

L'Espanyol, a la deriva

 

L'Espanyol es queda sense un dels millors entrenadors que ha passat per la Dani Jarque. Un 'home de club' com el qualificava la direcció esportiva quan van confiar en ell per dirigir el primer equip. Un malalt del futbol, una persona que vivia pel futbol, sempre analitzant el següent rival, les seves opcions... fins que ha dit prou.

Bacardit ha provat de tot per aconseguir treure el millor rendiment de les jugadores i així i tot, no ha estat suficient per sortir del pou. Marxa deixant l'equip a 2 punts del descens i amb la impotència i la frustració de qui ha esgotat tots els recursos al seu abast. «M'he quedat sense solucions», una afirmació tant trista, com sincera. L'entrenador ha preferit fer un pas al costat, conscient que a ell se li han acabat les idees i esperant que el seu relleu sàpiga trobar amb una nova tecla.

I ho fa sabent que amb aquesta decisió surt del club de la seva vida. Si marxar d'un equip sempre és difícil, fer-ho d'allà on tens el teu cor ha de ser una de les experiències més doloroses que es poden experimentar. Però així és Bacardit, no busca reconeixements, només solucions, i aquí se li havien esgotat.

Que un entrenador plegui perquè ja no troba més solucions és quelcom que s'haurien de fer mirar els responsables del club. L'Espanyol es queda a la deriva, sense joc, sense resultats i sense identitat. Qui agafarà ara el timó? Qui serà capaç de redreçar el rumb i de recuperar el gol? El futur és incert a la Dani Jarque i el temps apressa. 11 jornades pel final i un equip a 2 punts del descens. Sort i encerts al nou entrenador, el futbol català no pot perdre un altre representant a la màxima categoria.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta