Més notícies de Opinió

Articles d'opinió per autor

Ha trigat, però ha arribat

 

El punt d'inflexió ja és una realitat per a l'Espanyol. Potser ha arribat més tard del que s'esperava i davant un rival que, a priori, podia semblar poc propici per aconseguir-ho -el Levante- però després d'onze jornades en caiguda lliure, amb canvi d'entrenador inclòs, l'equip blanc-i-blau ha tornat a somriure. Van ser capaces de destapar-se de cara a porta i així evitar igualar la pitjor ratxa història i posar-se en seriosos problemes a la classificació. Tristament, li han hagut de veure les orelles al llop i rebre els consells i les directrius d'una nova iaia –referint-me al canvi a la banqueta-, per tal de reaccionar i no ser devorades.

Les sensacions van ser molt bones contra el Levante i ara tot són somriures, però farà bé l'equip de no vendre la pell de l'ós abans de matar-lo. Encara queda molt per davant i han de seguir remant i reafirmant-se per aconseguir la salvació matemàtica i així ja poder-se deixar anar.

Enmig de declaracions d'intencions que fan somiar, em refereixo a les declaracions de Lauren Florido, coordinador del femení de l'Espanyol, assegurant que hi haurà fitxatges de renom de cara a la pròxima temporada. A mi el que em preocupa és que aquest equip es tregui d'una vegada el cartell d'equip 'aspirina' i d'ara endavant competeixin igual amb els equips de la seva lliga com amb els de dalt. Aquí és on rau la clau de l'èxit i la salvació. Ja s'ha demostrat que plantant cara a Barça, Valencia o Levante no n'hi ha prou si després comets l'error de perdre contra el Logroño i empatar contra el Málaga, entre d'altres.

Per tant, ara que venen partits clau davant Madrid o Sevilla, és quan realment s'ha de donar la talla i acabar d'espantar fantasmes. És quan s'ha de tornar a revalorar el nom de l'Espanyol per quan la direcció esportiva comenci a trucar a futures jugadores, que directament no donin un no per resposta per les males sensacions que doni l'equip o pel fet de ni tan sols tenir la seva permanència assegurada.

Hem de ser un club que, a banda de les passes que es donen des de les oficines, també demostri a la gespa ambició i ganes de créixer. I sobretot! Cal que endrecem una mica la situació perquè el partit contra l'Atlético al RCDE Stadium sigui realment una festa i no un patiment. No ens podem permetre viure una fita així deambulant per la zona perillosa de la taula, ja que això, en tots els aspectes, ens faria un flac favor i probablement restaria interès al partit. Per tant, toca estrènyer les dents i anar amunt. Anar a més en aquests moments, ja és innegociable.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta