Més notícies de Opinió

Articles d'opinió per autor

Amb el cap ben alt

 

El Barça ha fet història una vegada més. Des de fa anys, el conjunt blaugrana trenca barreres i avança cap a un futur millor. Aquest dissabte, les catalanes s'han convertit en el primer conjunt de la Lliga espanyola que arriba a una final europea. Mai ningú no havia arribat tan lluny i, sincerament, el resultat era l'element menys important.

L'Olympique Lyonnais va demostrar una altra vegada que no hi ha ningú que li pugui fer ombra, que són el conjunt més en forma d'Europa, i segurament del món. Quatre Champions consecutives ho demostren, una fita que no havia assolit mai cap equip -ni femení, ni masculí-. La derrota del Barça, doncs, era el més previsible.

Però el Barça no ha perdut. Una semifinal europea la primera vegada que s'arriba a una final no pot ser mai un mal resultat. El conjunt blaugrana no va renunciar al seu estil i va caure amb honor i amb orgull. És cert que va concedir massa en defensa, com demostren els tres primers gols en vint minuts, però en cap moment va renunciar a combinar i encarar la porteria de Bouhaddi. Qui sap com hauria estat la final si Duggan hagués enviat al fons de la xarxa la primera pilota amb perill de les blaugrana als primers compassos de partit.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta