Més notícies de Opinió

Articles d'opinió per autor

A les fosques

 

Jornada 2 i els seguidors ja s'han quedat sense poder veure els dos màxims conjunts de Primera Divisió. Cap plataforma ha ofert els partits de Barça ni Atlético, un fet impensable a l'elit de qualsevol disciplina esportiva.

Molts s'omplen la boca de voler apostar per elles, però a l'hora de la veritat, sembla més una farsa per donar la imatge d'equip sensible a l'esport femení, que una aposta real. I el que pot semblar un fet sense més conseqüències que les de no poder gaudir del teu equip en directe, té en realitat moltes repercussions.

El futbol femení continua sent un accessori per lluir una millor imatge, per mostrar al món un compromís amb l'esport femení que agradi a una societat cada vegada més implicada en la igualtat de gènere. La realitat, però, és que en molts casos, aquestes promeses de federacions i clubs queden en no res.

En un moment en què s'estan fent tants esforços per donar visibilitat a aquest esport, en què tantes mirades estan pendents dels èxits dels seus equips, en què cada dia més persones descobreixen i s'enganxen al futbol femení, en un moment com aquest, relliscades com aquesta són imperdonables.

Per culpa d'una guerra que no va amb elles s'estan posant en risc avenços que han costat anys conquerir, com la professionalització del sector. Durant les darreres temporades hem vist com cada vegada són més els clubs que han professionalitzat les seves seccions femenines, amb l'esforç que tot això comporta.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta