Més notícies de Opinió

Articles d'opinió per autor

Que brillin les estrelles

 

Aquest dilluns, a Milà, la FIFA donarà a conèixer els guardons a les futbolistes més destacades de l'últim any i fins a cinc futbolistes lligades al Barça estan nominades a un premi que s'estrena aquest any, el del millor onze, el FIFA FIFPro World 11. Més enllà de la bona notícia que suposa que el màxim organisme del futbol mundial continuï en el camí d'equiparar els seus guardons en categoria masculina i femenina, el fet que un bon grapat d'elles competeixin a un club català és un símptoma de la bona feina que s'està fent al club blaugrana.

El Barça fa temps que aposta per la seva secció femenina. A la professionalització de l'equip, li han seguit altres passes com l'estrena del nou estadi o la nova política de posar preus a les entrades, revalorant el producte que s'ofereix. A la plana esportiva, el club tampoc s'ha quedat enrere i any rere any millora la qualitat de la plantilla amb futbolistes de gran nivell.

És el cas de l'arribada de Caroline Graham Hansen que, en només tres jornades de Lliga, ja ha deixat una bona mostra de la seva tècnica i de tot el que pot aportar a l'equip. I no només al Barça, perquè amb futbolistes com aquestes, el nivell de la competició també puja i la Lliga es fa cada temporada més atractiva per a les millors futbolistes de l'univers.

Dilluns, opten a ser a l'onze de gala la defensa blaugrana Stefanie Van der Gragt; l'exmigcampista del Barça, i aquest any a la Roma, Andressa Alves; i les davanteres Hansen, Lieke Martens i Jenni Hermoso. És cert que aquesta vegada no hi ha cap futbolista que competeixi a casa nostra entre les candidates a les tres categories reina: millor jugadora, millor portera i millor entrenador/a de futbol femení, però la presència de fins a cinc jugadores entre les nominades a l'onze de la temporada és, sens dubte, una gran notícia pel Barça i per al futbol català i espanyol.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta