Més notícies de Opinió

Articles d'opinió per autor

La redempció

 

L'Espanyol B s'ha pres seriosament l'objectiu de redimir-se de la gerra d'aigua freda que va suposar quedar fora de la Segona Divisió. L'inici de Lliga que està completant és el d'un equip que no vol quedar-se a Nacional més temps del necessari. En les quatre jornades disputades encara no coneix la derrota i acumula golejades d'escàndol a Europa (0-7) i Son Sardina (6-1).

Aquest cap de setmana, un nouvingut des de Preferent com és el Vic Riuprimer ha esgarrapat els primers punts al líder amb un meritori empat, però el filial blanc-i-blau tindrà l'oportunitat de tornar a sumar de 3 en 3 la pròxima jornada en la visita al camp del cuer, el Terrassa.

El club de Sant Adrià va patir un cop dur quan no va aconseguir una plaça a la nova Segona Divisió. El filial d'un equip de Primera Divisió amb tanta història com la del club blanc-i-blau, mai s'hauria d'haver quedat fora de la segona màxima categoria. Tenir un equip de base competitiu al màxim nivell possible és imprescindible per poder nodrir el primer equip de bones futbolistes, que hagin tingut minuts en una categoria competitiva i on el salt d'una a altra no sigui un abisme.

Resta molt camí encara i les d'Óscar Cobacho hauran de guanyar-se jornada a jornada el dret de ser entre les millors. Només quatre equips dels 98 que conformen la Primera Nacional podran celebrar un ascens, un repte majúscul. La constància i el treball seran imprescindibles per poder superar-lo.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta