Més notícies de Editorial

Articles d'opinió per autor

Construint un bon futur

 

Sembla que la reforma de categories imposada aquest estiu als equips de tot el territori espanyol està donant bons resultats. Si ens fixem en la segona divisió de plata, creada de nou amb 32 equips repartits geogràficament en dos grups, i més concretament en el grup del nord, on figuren els tres representants catalans -AEM, Barça B i Seagull-, el resultat fins al moment està sent més que positiu, amb partits igualats i atractius per al públic en una lliga d'allò més competitiva.

A quatre jornades per finalitzar la primera volta, a excepció dels últims quatre classificats, tots els equips estan en una franja d'uns deu punts. Els favorits a liderar la categoria tant poden golejar, com l'Athletic Club B a l'Oviedo, com perdre a casa, com l'Osasuna davant el Seagull.

De fet, els tres catalans que es van guanyar una plaça a la segona màxima categoria estan gaudint de posicions còmodes a la taula. La revelació de la temporada, l'AEM, està intractable a Recasens i amb 21 punts ocupa una meritòria quarta plaça, una posició per sobre el Barça B, i el Seagull, amb més dubtes, ha sumat una victòria important contra l'Osasuna per frenar la ratxa negativa de les últimes dues jornades i mantenir-se a la zona mitja de la taula.

Resta molta temporada per endavant, però fins ara les sensacions que ens deixa aquesta reforma de les categories del futbol femení són totes positives, construint una competició més igualada i atractiva que a la llarga hauria d'ajudar els clubs a captar millors futbolistes i més recursos per seguir creixent.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta