Més notícies de Editorial

Articles d'opinió per autor

Fantasmes cada dia més vius

 

La setmana passada Ferrón assegura després de la derrota contra el Logroño, que estaria més content si l'equip guanyava, encara que no jugués com ell volia. Unes paraules alarmants tenint en compte que el badaloní pràcticament acaba d'arribar a la banqueta 'perica' i que era el primer duel després de l'aturada nadalenca.

Els equips de Jordi Ferrón sempre s'han caracteritzat per ser molt rocosos. Organitzats a partir de la solidesa defensiva, la porteria a zero és un dels tresors més preuats pel tècnic badaloní. Però també hi ha un altre aspecte innegociable per a Ferrón: la intensitat. Els seus equips trepitgen la gespa amb fam i persegueixen cada pilota i cada rival fins que la benzina s'acaba. En definitiva, equips molt incòmodes pels rivals, encara que acabin cedint els tres punts.

Un estil que està costant molt de reconèixer en aquest espanyol. Les llacunes defensives són constants i la fortuna de cara a porteria sembla haver abandonat la Dani Jarque, però el que és encara més preocupant és la manca d'intensitat que mostra l'equip durant els partits. Sense anar més lluny, en la dramàtica derrota contra el Deportivo, les jugadores no van plantar cara amb una mica de pressió i de ganes fins que era massa tard.

La situació del conjunt 'perico' és insostenible. Ni el canvi d'entrenador o d'any ha provocat un canvi real. L'equip continua a la deriva i cada dia que passa els fantasmes del descens són més vius. S'han escrit pàgines senceres intentant explicar què és el que passa, quina tecla és la que s'ha de tocar, però les respostes no arriben i la solució no es pot fer esperar. L'Espanyol és a l'abisme d'un descens que sembla inevitable.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta