• El Sant Gabriel desarticula el seu filial

  El «dèficit competitiu i econòmic» al club adrianenc condueix a la coordinació esportiva a posar punt final al segon equip, fins ara, a Preferent

  Manel Expósito
 • Passar pàgina

  El Fontsanta-Fatjó acomiada la temporada amb una contundent victòria davant el Pontenc, ja de Primera Catalana

  Maria Mestres
 • Final dolç

  El Vic tanca la temporada amb una victòria contundent davant un Cerdanyola que s'acomiada de la categoria

  Elena Alert
 • A Segona per la porta gran

  El Levante Las Planas suma una nova victòria contra el Sant Cugat en el seu darrer partit a Preferent

  Redacció
 • El 'Santgra' B s'emporta el duel de planters

  El Sant Gabriel B tanca la temporada amb un triomf davant l'AEM B

  Manel Expósito
 • El Porqueres s'acomiada amb un triomf

  El conjunt gironí supera el Manu Lanzarote en la darrera jornada del curs

  Redacció
 • El Sabadell assegura la novena posició

  Les arlequinades tanquen la temporada a l'Olímpia amb un triomf per 3-2 contra el Pubilla Casas

  Laura Alberch
 • La cirereta

  El Manlleu tanca una molt bona temporada post-ascens amb una victòria sobre l'Atlètic Vilafranca (3-2)

  Clara Rodergas
 • Acabar amb bones sensacions

  Acabar amb bones sensacions

  El Vic encara amb molta il·lusió l'última jornada de Preferent davant un Cerdanyola ja descendit que no vol posar les coses fàcils a les locals

  Elena Alert
 • Poc a decidir

  El Fontsanta amb ganes de culminar de la millor manera una temporada d'alts i baixos, s'enfronta davant un Pontenc ja descendit

  Maria Mestres
 • Sense la necessitat de fer números

  El Sant Gabriel B no haurà de treure la calculadora davant l'AEM B en una darrera jornada més plàcida

  Manel Expósito
 • La millor manera d'acabar és guanyant

  El Sabadell buscarà mantenir la novena plaça en l'últim partit a casa davant del Pubilla Casas

  Laura Alberch
Més notícies de Preferent

Sentència esperada

La Penya Barcelonista Lloret va certificar matemàticament aquesta jornada el seu descens a Primera Catalana

Futfem.cat | Sergio Reches

L'equip de la Costa Brava ha patit una temporada del tot accidentada. Només ha sigut capaç de guanyar un partit i empatar-ne un altre. Per tant, és cuer de la classificació amb només 4 punts. Aquest fracàs ha estat degut al poc compromís d'una part important de les jugadores de la plantilla, que ha fet que l'equip hagués de disputar la majoria de partits en quadre.

Aquesta no ha estat la temporada de la Penya Barcelonista Lloret. Xavier Vidal, entrenador de l'equip, explica que ha sigut un any amb moltes baixes: "Vam començar la temporada amb una plantilla de 20 jugadores, que estava molt bé, però vam passar a ser 17 i així anar baixant fins a arribar a entrenar amb cinc o sis jugadores en algunes ocasions, i així és molt difícil tirar endavant una temporada". "No ha sigut un problema de nombre de jugadores, sinó de compromís amb l'equip", assegura Vidal, qui afegeix: "Tots sabem que estar en un equip de futbol comporta moltes vegades haver de sacrificar una part de la teva vida personal però, si no hi ha un mínim compromís, no es pot tirar endavant, i cadascú tria les seves preferències", explica el tècnic de la Costa Brava.

La falta de compromís ha sigut molt rebutjada per les jugadores que sí que complien amb les obligacions d'entrenaments i partits, de les quals el tècnic es mostra "molt orgullós". Vidal lamenta que aquestes són les que n'han pagat més les conseqüències: "Les que sí que han estat amb l'equip tota la temporada estan foses tant físicament com mentalment. S'han desmotivat molt veient que elles s'esforçaven, però no obtenien bons resultats". El tècnic també destaca que ha fet "tot el possible" per compensar el seu esforç, seguint d'aquesta manera tota la temporada com a entrenador de l'equip i sense suspendre entrenaments per falta d'efectius.

En la que ha sigut la primera temporada de Vidal com a entrenador de la primera plantilla del Lloret, Xavi Vidal afirma estar "molt frustrat" i reconeix que la situació de l'equip ara mateix és "del tot desagradable". Tal com el mateix tècnic explica, la seva implicació total ha xocat amb el poc compromís d'algunes de les noies: "Jo sóc una persona molt involucrada i compromesa, m'agrada fer les coses ben fetes i complir amb la meva paraula, i aquesta falta de compromís és el que he trobat a faltar com a resposta de la meva feina". Vidal explica que, al llarg de la temporada, ha sentit "enveja" quan veia que el rival contra qui jugaven era un equip compromès, unit i amb un bon nombre de jugadores, i felicita "els equips que han aconseguit el seu objectiu de la temporada".

FUTUR INCERT
De cara a la següent temporada, la primera plantilla de la Penya Barcelonista encara no té un futur clar. Si vol formar equip haurà de jugar a Primera Catalana. Directiva i tècnics estan portant a terme diverses reunions per decidir què faran de cara el curs següent. Vidal mostra compromís màxim amb l'equip i "ganes totals de continuar al capdavant, de formar un equip molt competitiu i donar la talla a Primera Catalana". Destaca sobretot que primer s'hauran de trobar "jugadores compromeses amb l'equip", perquè realment sigui viable formar una plantilla i afrontar una temporada amb garanties.

 

Notícies relacionades

Comenta