Més notícies de Preferent

Leticia Viñole, nova entrenadora del Sant Gabriel B

Pedro Martin finalitza cicle a la banqueta del filial adrianenc i passa el relleu a una entrenadora amb experiència al futbol formatiu

Cedida

Leticia Viñole 'Leti' debutarà en una banqueta a Preferent la pròxima temporada. Amb experiència a les categories inferiors de Seagull, Damm i Sant Gabriel, ha arribat l'hora de fer un pas endavant i fer el salt aun equip amateur. Leti ja va dirigir el cadet adrianenc fa dues campanyes i el tracte i confiança per part de la coordinació blava ha provocat el seu retorn al Ruiz Casado.

Aquest curs, ha dirigit el cadet de futbol 7 i el juvenil-cadet del Seagull. La nova oportunitat d'entrenar arriba des de la ciutat veïna de Sant Adrià de Besòs, on dirigirà l'equip juntament amb el coordinador de futbol 7 del Sant Gabriel José González 'Gonza'. «'Gonza' és una persona molt vinculada amb el club i amb el femení. Mira els entrenaments i em pot ajudar força», defineix Viñole.

«Tractaré les jugadores com un equip formatiu però a la vegada com un grup que milita a Preferent. Som un filial i hem de treballar valors formatius, però a la vegada també competitius. Haurem de buscar aquest equilibri», afegeix arran dels propòsits que s'esperen assolir el pròxim curs. «Sóc molt competitiva però no vull tenir un objectiu a nivell classificatori. La meva intenció és esprémer les jugadores al màxim perquè tenen molt potencial. És un grup que ja conec de la meva etapa anterior al Sant Gabriel i es respira bon futbol en aquest equip», analitza.

D'altra banda, i amb la seva arribada, també es completa el capítol de fitxatges, amb set incorporacions que es completaran amb una arribada més, encara per determinar. Les noves cares són Paula Sánchez, Núria Rivas i Miriam Jiménez (juvenil-cadet Espanyol), Aida Uceda (Penya Blanc-Blava La Roca), Núria Lorenzo (Sant Andreu), Irene Sánchez (Guineueta) i Carlota Arce (juvenil Cabrera).

 

Notícies relacionades

Comenta