Més notícies de Preferent

El Sant Andreu segueix sense concretar el seu futur

El club ha firmat un acord de vinculació amb la Manu Lanzarote però encara no està definit en què consistirà el projecte

Pedro Salado (Futfem.cat)

El Sant Andreu segueix amb l'objectiu de mantenir els dos equips femenins de l'entitat de cara la temporada vinent. Tenint en compte la situació crítica en la qual es troba la secció femenina del club- el primer equip sense jugadores suficients per formar una plantilla i sense entrenador i el juvenil-cadet, descendit a segona i sense cap estructura-, des del club s'ha acceptat la proposta de la Manu Lanzarote de Terrassa per signar un acord de vinculació.

Tot i aquest acord, el futur del femení al Narcís Sala segueix sent una incògnita tal com es va explicar la setmana passada, ja que no s'ha concretat quin serà el mètode de treball i com funcionarà aquesta vinculació. Des del Sant Andreu no saben quin serà el desenllaç de l'acord, però estan satisfets, ja que asseguren que l'objectiu de mantenir els equips femenins sembla estar més a prop tot i no saber en què consistirà. Xavi Casas, vicepresident esportiu de l'entitat, desconeix el funcionament de l'acord: «No ho sé si hi haurà intercanvi de jugadores, ni si la plantilla estarà formada amb jugadores de la casa o serà una barreja però l'objectiu és tenir equip per poder mantenir la categoria» reconeix. Pel que fa a les instal·lacions, els entrenaments i el nom de l'equip, tampoc hi ha una resposta clara, més enllà de declaracions d'intencions: «En un principi els 'entrenos' es farien al Narcís Sala i el Sant Andreu mantindria la seva secció de futbol femení, ja que és així com ho volem però falta acabar-ho de parlar amb el Manu Lanzarote per veure com ens posem d'acord», explica Casas.

Aquest nou acord de vinculació s'ha traslladat a les jugadores mitjançant el propi Manu Lanzarote, president del club terrassenc i el nou responsable de la secció femenina andreuenca, segons explica el Sant Andreu al seu comunicat. Al marge d'aquesta única dada concreta, que Lanzarote serà el màxim responsable de la secció del conjunt quadribarrat, no s'ha esclarit res més i les jugadores no han obtingut resposta sobre qüestions com qui serà el nou entrenador, quins seran els horaris d'entrenament o quin serà el futur de l'equip. Així doncs, el Sant Andreu segueix treballant amb la voluntat de mantenir el femení a l'estructura del club, però continua sense un projecte definit per fer-ho possible.

 

Notícies relacionades

Comenta