Més notícies de Preferent

Norma s'incorporarà al Sant Cugat

La portera canviarà l'Espanyol, de Primera Divisió, pel nou projecte de Polidano a Preferent

Pedro Salado (Futfem.cat)

El fitxatge estrella del Sant Cugat -que aquesta temporada ha aconseguit l'ascens a Preferent- arriba directe des de la màxima categoria. La portera Norma Méndez deixa el primer equip de l'Espanyol per sumar-se al projecte que està construint Tony Polidano al Sant Cugat. El que fora entrenador del conjunt blanc-i-blau ha agafat les regnes d'aquest equip en el seu debut a la categoria de bronze i busca reforços de qualitat per fer un equip competitiu.

Aquest sobtat descens de Primera a Preferent respon, segons explica Polidano, a l'«estima» entre la jugadora i el tècnic: «Tenia alguna oferta de Primera per marxar fora però no es va acabar concretant i ella va deixar clar que en cas de no marxar, apostaria pel Sant Cugat. És una qüestió d'estima, és una portera veterana i valora més trobar-se còmode en un grup i aquí sap que això ho tindrà». Precisament, Polidano assegura que els entrenaments que ha pogut dirigir un cop finalitzada la temporada han servit per conèixer més en profunditat l'equip: «He confirmat que és un grup molt implicat i unit, que té moltes ganes de treballar i que les jugadores estan molt receptives a tots els canvis».

L'objectiu del tècnic és construir un bloc «competitiu» amb les 14 futbolistes que manté d'aquest curs i les «4 o 5» incorporacions que han d'arribar: «La meva idea és fitxar jugadores de Primera i Segona. Si després no és possible, ja buscarem alternatives. Futbolistes com Norma ens aportaran molta experiència i vull augmentar la competitivitat de l'equip», sentencia. Per convèncer les jugadores, apel·larà al projecte que està construint: «Els donaré a conèixer la manera de treballar que tenim i saben que aquí tindran companyes que les rebran molt bé i que tindran un equip competitiu».

Això no vol dir que l'equip tingui com a objectiu principal l'ascens de categoria, com reconeix Polidano: «Volem consolidar la categoria, és el nostre primer any a Preferent i no ens tornarem bojos Això sí, totes tenen el mateix objectiu; competir cada partit. Ja veurem fins a on ens porta això», conclou.

 

Notícies relacionades

Comenta